Zomerkorting met Zonzekerheid!

Zonzekere Zomerkorting bij ZonZeker installateurs

We leven in een tijd waarin de markt voor zonnepanelen blijft groeien en grote bedrijven zoals Eneco en Essent de markt domineren. Daarnaast komen er steeds meer bedrijven die in willen spelen op de groeiende markt, zonnepanelen koop je tegenwoordig zelfs bij de Ikea. Gelijktijdig hoor je steeds meer berichten van inkoopacties waarin gouden bergen worden beloofd, verhalen over installateurs en zonnepanelen die slechte kwaliteit leveren.

Zie je ook door de bomen het bos niet meer?

Er is een doolhof ontstaan van rendementsgaranties, productgaranties, regelingen, keurmerken, etc.. Het wordt er allemaal niet overzichtelijker op. En dat terwijl je uiteindelijk maar een paar vragen beantwoord wil hebben:
1. Welke installatie past bij mijn woning?
2. Welke producten worden er gebruikt?
3. Heb ik zekerheid van mijn investering bij onvoorziene omstandigheden?
4. Wie zal mijn installatie plaatsen en is deze vakkundig en proffessioneel?
en niet onbelangrijk: Wat kost dat?

Even voorstellen: Je ZonZeker installateur

Door heel Nederland vind je lokale installateurs, veelal kleine bedrijven en ondernemers die topkwaliteit leveren. Deze installateurs hebben geen gigantische marketingbudgetten en vaak geen mogelijkheden om garanties te bieden. Wat ze wel heel goed kunnen, is het installeren en onderhouden van zonnepanelen en het bieden van nazorg en service. Ben je iemand die liever naar de groenteboer op de hoek gaat dan naar de AH? Stichting Garantiefonds Zonzeker zoekt de beste installateurs door heel Nederland uit en biedt de mogelijkheid om dezelfde garanties te bieden van grote partijen, terwijl je voor een kwaliteitsinstallateur kan kiezen en hiermee ook de lokale economie ondersteunt. Heel duurzaam dus.

Bij Stichting Garantiefonds ZonZeker zijn alleen zelfstandige installateurs aangesloten. Iedere installateur heeft zijn vakbekwaamheid en betrouwbaarheid aangetoond en installeert alleen componenten die goedgekeurd zijn door het collectief. Daarnaast biedt de Stichting een vangnet in geval van faillissement van je installateur. En aanbetaling en service zijn gegarandeerd.
Je kan dus met de grootste zekerheid zaken doen met je lokale ZonZeker installateur. Bijkomend voordeel: Er woont waarschijnlijk een ZonZeker installateur bij je om de hoek, die flexibel genoeg is om op een tijdstip langs te komen dat ook echt schikt. En is er iets aan de hand, dan is je lokale installateur altijd dicht in de buurt. Wel zo zeker!

De ZonZekere Zomerkorting

Om te vieren dat het collectief is verdubbeld in het afgelopen jaar, hebben alle Zonzeker installateurs 3 actiepakketten samengesteld voor een volledige installatie vanaf 6 zonnepanelen, met een Zomerkorting oplopend tot € 200,-! En of je nu voor een standaardpakket gaat of een installatie op maat wil aanleggen, de zomerkorting geldt altijd. Deze mooie korting komt nog bovenop de BTW teruggave regeling voor zonnepanelen. En uiteraard zekerheden en garanties tot 15 jaar na het aanleggen van de installatie.

Wil je hier meer over weten? Check hier de actiepagina en vraag het je lokale ZonZeker installateur!