Sponsoren

Wij zetten onze sponsoren graag in het zonnetje!

Stichting Garantiefonds ZonZeker doet er alles aan om de kosten zo laag als mogelijk te houden. Het collectief aan deelnemers draagt hier enorm aan bij. Daarnaast zijn er verschillende leveranciers die een NonProfit programma hebben, danwel geloven in het collectief van Stichting Garantiefonds ZonZeker en hun producten of diensten voor niet of tegen sterk gereduceerde tarieven aanbieden. Het is duidelijk dat dit enorm bijdraagt aan het succes van deze stichting. Wij stellen deze sponsoren dan ook graag aan u voor!

Bedankt voor jullie medewerking!

logo-sinovoltaics

Microsoft stelt via het NonProfit programma geheel kosteloos het pakket Office365 Business Essentials aan. Een enorme opsteker voor de stichting.  Microsoft bedankt!

Met E-Boekhouden kunnen wij naast de reguliere boekhouding, eenvoudig de abonnementen van onze ZonZeker extra certificaten beheren.

E-Boekhouden is ons tegen een gereduceerd tarief aangeboden!

Sinovoltaics is een netwerkorganisatie. Door middel van ketenbeheer, rapportages en kwaliteitscontroles speelt Sinovoltaics een grote rol in de zekerheid van de hele keten, van leverancier tot aan installateur.

Zonzeker maakt gebruik van de rapportages van Sinovoltaics om te bepalen welke bedrijven in de keten Zonzeker zijn.