De zekerheden voor installateurs

Waarom is deze stichting voor de zelfstandige installateur zo bijzonder?

Door toe te treden tot een collectief van zelfstandige installateurs, ontstaan voor u mogelijkheden die voorheen alleen voor de grote partijen waren weggelegd. Een installateur van Stichting Garantiefonds ZonZeker kan nu de zekerheden bieden van een grote partij, echter met de service en kwaliteit van een zelfstandige!

Zo heb je als Zonzeker installateur:

  • Direct een groter bereik door de kracht van het collectief
  • Toegang tot professionele documentatie, formulieren en marketing materialen
  • Direct stevige voordelen bij onze partners, zoals Solar Monkey, BDA en RSS

Een ZonZeker installateur staat direct met 1:0 voor

Dakinstallateur

De Zonzeker installateur kan zijn eigen identiteit handhaven, en toch op de zekerheden rekenen wat tot op heden voor een beperkte groep was weggelegd. Het collectief bundelt de kennis en waarborgt de garanties richting uw klanten. Met een ZonZeker installateur zijn er nauwelijks nog argumenten te noemen om niet te kiezen voor een lokale ZonZeker installateur. Uw zekerheden op een rij:

Martkvergroting

Potentiële investeerders zullen eerder geneigd zijn te investeren in zonne-energie indien:
– De kwaliteit van de gebruikte producten gegarandeerd goed is;
– Risico’s op faillissement van de installateur zijn afgedekt;
– De bedrijfszekerheid opgerekt wordt naar 15 jaar.

Concurrentie-positie

Consumenten en MKB die tot op heden alleen in zee gingen met grotere installateurs kunnen nu veilig kiezen voor de kleine ZonZeker installateur. De drempel voor eigenaren die nog twijfelden over de aanschaf van een installatie, is verder verlaagd.

Marketing

De stichting zal via nieuwsberichten en persberichten veel van zich laten horen. Er is veel contact met gemeenten die dit initiatief toejuichten, onze persberichten overnemen en over de stichting zullen publiceren. Deelnemers krijgen een vermelding op de deelnemerpagina. Wij zijn actief bezig met marketing uitingen; social media, nieuwsberichten en nieuwsbrieven. Dit alles zal leiden tot meer verkeer naar de website van Stichting Garantiefonds ZonZeker en haar deelnemers.

Professionaliteit

De stichting heeft een uitgebreide documentatie, rapportages, templates en marketing materialen waar de deelnemers gebruik van kunnen maken.

In deze documenten kunt u de eigen huisstijl en het logo verwerken. Hiermee kunt u, zonder veel moeite, direct een professionele uitstraling naar de klant genereren.

Collectieve kracht

Door de grote hoeveelheid kleine installateurs die eenzelfde productgroep hanteren en een uitgebreide dekking verlenen, kan eenvoudiger een samenwerking van gelijkgestemden gevormd worden. Denk bijvoorbeeld aan  aanbestedingen, gezamenlijk inkopen, of gezamenlijk opdrachten uitvoeren.

Exposure

Direct exposure bij uw bestaande klantenkring. Uw klanten krijgen middels een schrijven de mogelijkheid om zich alsnog aan te melden voor een certificaat met basis- of extragarantie.

Direct exposure op onze website. Iedere nieuwe deelnemer zal in nieuwsberichten aangekondigd worden.

Partnervoordelen

Profiteer direct van exclusieve voordelen bij onze partners.

Momenteel zijn dat Solar Monkey, BDA en RSS. We werken aan uitbreiding van dit partner aanbod!

Maatschappelijk voordeel

Meer opdrachten in uw directe omgeving, zorgt voor direct betrokkenheid in uw eigen regio!

Uw lokale sponsoractiviteiten zullen nog meer vruchten afwerpen.

hoe kunnen wij u helpen?

Door toe te treden tot een collectief van zelfstandige installateurs, ontstaan voor u mogelijkheden die voorheen alleen voor grote partijen waren weggelegd. Wilt u meer weten voordat u zich inschrijft? Vul dan het contactformulier in.

Meldt u vandaag nog (geheel vrijblijvend) aan bij het collectief van Stichting Garantiefonds ZonZeker

Na uw aanmelding nemen wij direct contact met u op om de inschrijving door te nemen, en uw te informeren over alles wat u wilt weten over het fonds. Wij zijn ervan overtuigd dat, zodra wij met u gesproken hebben, u direct om bent en u in zal laten schrijven als deelnemer van Stichting Garantiefonds ZonZeker.