Exclusieve voordelen installateurs

Aangesloten installateurs profiteren van exclusieve voordelen

Alle aangesloten installateurs van Stichting Garantiefonds ZonZeker kunnen profiteren van unieke voordelen, bij een groeiend aantal partners. Door de intensieve samenwerking met deze partners is het mogelijk om via de stichting hoge kortingen en andere interessante voordelen te realiseren, exclusief voor ons collectief aan installateurs. Hieronder treft u een overzicht van de exclusieve voordelen.

voordelen installateurs Stichting Garantiefonds ZonZeker

Solar Monkey is marktleider op het gebied van zonnepanelen software. Met het systeem van Solar Monkey kunt u eenvoudig systemen ontwerpen, verkopen en onderhouden. Door de intensieve samenwerking tussen Stichting Garantiefonds ZonZeker en Solar Monkey kunnen ZonZeker installateurs profiteren van een uitzonderlijk hoge korting van 15%. Daarnaast houdt de samenwerking ook in dat we werken aan het koppelen van de software, zodat dubbele administraties kunnen worden geminimaliseerd.

BDA Logo

Stichting Garantiefonds Zonzeker stelt stevige eisen aan het opleidingsniveau van de ZonZeker installateur. De opleidingen van BDA voldoen ruimschoots aan deze eisen. Wij zijn dan ook erg blij dat BDA Dak- en gevelopleidingen hun cursusporgramma zonne-energie met een stevige korting beschikbaar stelt aan ZonZeker installateurs.

RSS help zelfstandige ondernemers die aangesloten zijn bij de stichting graag een handje bij het creëren van een veilige werkplek. Als ZonZeker installateur profiteert u van een flinke korting bij Roof Safety Systems.

 

SGZZ - Solar Techniek Nederland

Solar Techniek Nederland is de opleider voor (startende) PV-installateurs. Naast een vakkundige opleiding leren PV-installateurs ook het belang zien van een vakkundige installatie. Deze opleider is erkend door InstallQ en streeft naar kwaliteit en professionaliteit. Installateurs die aangesloten zijn bij Garantiefonds ZonZeker profiteren van een mooie korting op het aanbod bij Solar Techniek Nederland.

 

Aanmelden als installateur bij Stichting Garantiefonds ZonZeker

Bent u (nog) geen ZonZeker installateur en wilt u zich aansluiten om te profiteren van deze exclusieve voordelen? Bekijk onze de voorwaarden en meld u aan!

hoe kunnen wij u helpen?

Door toe te treden tot een collectief van zelfstandige installateurs, ontstaan voor u mogelijkheden die voorheen alleen voor grote partijen waren weggelegd. Wilt u meer weten voordat u zich inschrijft? Vul dan het contactformulier in.