Neem vrijblijvend contact met ons op

ACTUEEL NIEUWS – Zon Bewust B.V.

UPDATE [8-11-2019]: Er is gestart met het helpen van gedupeerde klanten. Hierbij worden eerst de klanten geholpen die met niet volledig opgeleverde/functionerende installaties te maken hebben. De komende week komen er formulieren beschikbaar om een storing aan uw systeem te melden.

UPDATE [4-10-2019]: Stichting Garantiefonds ZonZeker is er inmiddels in gelaagd om in contact te treden met de aangewezen curator. Wij zullen de komende weken alle betrokkenen benaderen voor de verdere afhandeling/ondersteuning omtrent firma Zon Bewust B.V.

UPDATE [18-09-2019]: Op woensdag 18 september 2019 is door de rechtbank Dordrecht de firma Zon Bewust B.V. in staat van faillissement verklaard. De rechtbank heeft daarnaast een curator aangesteld. Stichting Garantiefonds ZonZeker zal spoedig in contact treden met de benoemde curator en de verdere ontwikkelingen op de website delen. Houd vooralsnog onze website in de gaten voor meer informatie.

Heeft u een vraag of wilt u contact met Stichting Garantiefonds ZonZeker? Dan stellen wij het op prijs dat u dit via het contactformulier doet. De stichting probeert alle kosten zo laag als mogelijk te houden. Telefonisch is de stichting bereikbaar van 16:00 tot 17:00 op het nummer 0181 55 55 00. U krijgt dan 1 van de deelnemende installateurs aan de telefoon. Wij verzoeken u uw vragen zoveel mogelijk te richten aan uw installateur (indien deze deelnemer is), of uw vraag te stellen via onderstaand contactformulier. .

Stuur een bericht via het contactformulier

De persoonsgegevens in dit contactformulier worden alleen gebruikt voor het beantwoorden en opvolgen van de door u gevraagde actie door de stichting en/of haar deelnemers. Uw gegevens zullen nimmer aan derden ter beschikking gesteld worden. Ons volledige privacy statement kunt u hier nalezen.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw telefoon

Onderwerp (verplicht)

Uw bericht (verplicht)

Contactinformatie

Zon. Energie. Zonder Zorgen.