Zonzekere Nieuwtjes: Solar Solutions, Zonzeker Extra en Sinovoltaics

Zonzeker blijft in beweging! Het collectief telt inmiddels 9 deelnemende zelfstandige installateurs, en heeft het Zonzeker Extra pakket verder uitgebreidt. Daarnaast wordt Zonzeker gesponsord door steeds meer relevante bedrijven. Zoals RSS Roof Safety Systems, BDA opleidingen, en nu ook Sinovoltaics. Nu de Stichting in een mooie groeifase zit, zullen we ook steeds meer naar buiten gaan treden. Daarom kon onze deelname aan vakbeurs Solar Solutions in de Expo Haarlemmermeer niet ontbreken.

Zonzeker op Solar Solutions

Solar Solutions Int. is de grootste zonne-energie vakbeurs van de Benelux. De beurs is geopend voor publiek op; woensdag 21 maart van 10.00 tot 18.00 en donderdag 22 maart van 10:00 tot 17:00.

Stichting Garantiefonds Zonzeker is ook aanwezig op de beurs met een stand. Waar we tot nu toe vooral online zichtbaar waren, krijg je nu de gelegenheid persoonlijk kennis te maken met ons kernteam en enkele van de installateurs. Op de beurs presenteren wij het collectief en de Zonzekerheden die wij bieden.SolarSolutions

Via Zonzeker kun je nu gratis naar de beurs! Hiervoor ga je naar de registratie pagina van Solar Solutions en vul je de code 18ticket682 in.

Kom je ons een bezoek brengen?
Wij zien je graag terug op onze stand A9 (bij het workshopplein)!

Zonzeker Extra is nu extra zeker

In het begin hebben we vooral geïnvesteerd in het opbouwen van het collectief. Naar mate het bestand van installateurs zich uitbreidt is er steeds meer kennis en ervaring binnen het collectief, waardoor ook de mogelijkheden van de Stichting toenemen.

Daarom hebben we het Zonzeker extra pakket nu uitgebreid; waar er voorheen een gedeeltelijke dekking was voor de ZonZeker Extra garantie, is deze dekking nu volledig. Dat is zowel voordelig voor de installateur als voor de certificaathouder, een installateur hoeft geen kosteloze service te verlenen bij garantiewerkzaamheden binnen de ZonZeker Extra dekking en de certificaathouder beschikt over een kosteloze service voor zowel de arbeid als de reparatie of de vervanging van de producten.

Nieuwe partnerschap met Sinovoltaics

Een van de belangrijkste speerpunten van Stichting Garantiefonds Zonzeker, is het gebruik van kwalitatieve producten van (financieel) gezonde bedrijven. Hiervoor hebben wij contact gelegd met een fantastisch bedrijf: Sinovoltaics.

Sinovoltaics is een netwerkorganisatie gebaseerd in HongKong. Door middel van ketenbeheer, rapportages en kwaliteitscontroles speelt Sinovoltaics een grote rol in de zekerheid van de hele keten, van leverancier tot aan installateur. Wij zijn ontzettend blij met het partnerschap, want voor Zonzeker betekent dit veel informatie over leveranciers en hoe (zon)zeker deze nou daadwerkelijk zijn.

Bekijk hieronder het filmpje van Sinovoltaics: