Zonzeker via Solar Magazine

 

Solar MagazineWij investeren veel in onze installateurs en hun klanten, hiermee willen we zoveel mogelijk aandacht genereren voor het collectief en zijn deelnemers. Daarom zijn we nu opgenomen in het Industry Register.

Over Solar Magazine

Solar Magazine is hét vaktijdschrift voor de zonnepanelen branche, naast het tijdschrift zetten ze flink in op online marketing en is hun website tegenwoordig een mooi platform van alle zonnepanelen gerelateerde activiteiten. Hierop bieden ze onder andere een uitgebreide nieuwsvoorziening, branche gerelateerde vacatures en een activiteiten agenda. De website wordt maandelijks door circa 25.000 geinteresseerden in zonnepanelen bezocht.

Waarom het Industry Register?

Op het online platform vindt je het Industry Register, waarin relevante bedrijven in de branche zich verenigen. Omdat wij ons nieuw profileren en Solar Magazine een voorloper in de nieuwsvoorziening voor de branche is, kunnen we ons bereik vergroten, onze nieuwsvoorziening uitbreiden en vooral meer bekendheid genereren voor onze deelnemende installateurs. Onder andere door het plaatsen van nieuwsberichten en vacatures op het platform van Solar Magazine, waarmee we onszelf en ons collectief in het zonnetje zetten.

Bekijk onze vermelding in het Industry Register.