Maak kennis met Stichting Garantiefonds Zonzeker

Bezoek onze stand tijdens SolarSolutions op standnummer F7

Word ZonZeker installateur en profiteer van de zekerheden van het garantiefonds

Als deelnemer van een collectief van zelfstandige installateurs, maakt u gebruik van de mogelijkheden die voorheen exclusief waren voorbehouden aan grote spelers. Een ZonZeker installateur  biedt betrouwbaarheid die vergelijkbaar is met grote organisaties, maar dan wel met de persoonlijke service en kwaliteit van een zelfstandige!

De voordelen voor u als ZonZeker installateur:

  • vanaf de start een groter bereik bij klanten door de kracht van het collectief
  • toegang tot professionele documentatie, formulieren en marketingmaterialen
  • voordelen bij onze partners

 

SGZZ SolarSolutions 2024

Beursaanbieding SolarSolutions

Bezoek tijdens de vakbeurs SolarSolutions de stand van garantiefonds ZonZeker. We informeren u graag over de voordelen van deelnemerschap bij het garantiefonds. Als u besluit deelnemer te worden ontvangt u tijdens de beursdagen een korting van € 750,- op uw inschrijving.

Registreer uw bezoek en ontvang gratis toegangskaarten . U vindt ons op standnummer F7.

📍  Expo Greater Amsterdam – Stelling 1, 2141 SB Vijfhuizen

📅  19, 20 & 21 maart 2024

Waarom installateurs kiezen voor ZonZeker

De zekerheden waar u op kunt rekenen:

Potentiële klanten maken in veel gevallen de keuze voor
– producten waarvan de kwaliteit  gegarandeerd goed is;
– een installateur die eventuele risico’s op faillissement afgedekt heeft;
– de zekerheid op een langere bedrijfszekerheid die door het garantiefonds opgerekt wordt naar 15 jaar.

Consumenten en zakelijke klanten kunnen nu veilig kiezen voor een ZonZeker installateur.  Met de zekerheden van het garantiefonds verlagen we de drempel voor klanten die twijfelen over de aanschaf van een installatie.

Stichting Garantiefonds ZonZeker werkt continue aan (online) zichtbaarheid. Dat doen we via campagnes, nieuws- en persberichten op relevante platformen. Bent u deelnemer en aangesloten bij het garantiefonds? Dan krijgt uw onderneming een op de deelnemerpagina. Ter ondersteuning van onze deelnemers houdt de stichting zich actief bezig met marketingcommunicatie om de zichtbaarheid en de voordelen van Garantiefonds ZonZeker over te brengen naar de doelgroepen van onze deelnemers.

Ter ondersteuning van de deelnemers beschikt het garantiefonds over uitgebreide documentatie, rapportages, templates en marketing materialen waar onze deelnemers gebruik van kunnen maken.

Als deelnemer kunt u uw eigen huisstijl en logo verwerken in de documenten. Uw communicatiematerialen worden direct en zonder extra inspanning, van een professionele uitstraling voorzien.

De samenwerking binnen het collectief met een grote groep installateurs, maakt het mogelijk om klanten een uitgebreide dekking te verlenen. Het collectief biedt ook voordelen bij een aanbesteding, gezamenlijke inkoop of het gezamenlijk opdrachten uitvoering.

Heeft uw klant zich nog niet aangemeld voor een certificaat met Basis- of Extragarantie? Dan brengt de stichting hen daarvan op de hoogte om deze alsnog af te nemen. Het garantiefonds neemt bovendien uw deelname bij start altijd mee in de communicatie naar potentiële klanten.

Als installateur profiteert u direct van exclusieve voordelen bij onze partners. Het Garantiefonds werkt in de komende tijd verder aan de uitbreiding van het partner aanbod!

Via onze website kunnen klanten een installateur in de directe omgeving selecteren. En meer opdrachten in uw omgeving, zorgen voor meer betrokkenheid in uw eigen regio!

Uw lokale sponsoractiviteiten zullen mede hierdoor nog succesvoller zijn!

SGZZ SolarSolutions 2024

Zon. Energie. Zonder Zorgen

Een ZonZeker installateur maakt onderdeel uit van ons collectief, maar behoudt zijn eigen identiteit. Bij het garantiefonds kunt u rekenen op de zekerheden die wij bieden, waarbij u tegelijkertijd gebruik maakt van de gebundelde kennis en garanties voor uw klanten. Maak gebruik van het collectief van Garantiefonds ZonZeker en profiteer van de beursaanbieding: wordt u deelnemer tijdens de vakdagen, dan profiteert u van € 750,- korting op uw inschrijving. Bezoek ons tijdens de vakdagen van SolarSolutions van 19 tot en met 21 maart 2024 op standnummer F7.