Zonzeker op Woon Ideaal Beurs

Van 21 t/m 24 februari zal Stichting Garantiefonds Zonzeker zich laten zien op de Woon Ideaal Beurs in de Brabanthallen ‘s Hertogenbosch.

De beurs gaat uiteraard voor sfeervol en praktisch maar speelt met name in op actuele thema’s en de bouweisen van morgen! Energieneutraal, van ’t gas af, klimaatbestendig en duurzaam ver)bouwen worden vanzelfsprekend. Comfortabel, levensloopbestendig en veilig wonen met een gezond binnenklimaat heeft de toekomst. Ideaal wonen dus.

U vindt er ook stijlvolle wooninrichting met natuurlijke materialen, alles voor de perfecte nachtrust of je eigen wellnessresort. Laat u informeren op de spreekuren, de (ver)bouwpleinen, de inspiratie-interieurs en de vele stands. Kom één van de boeiende presentaties bijwonen in het theater.

De Woon Ideaal Beurs is de eerste beurs waar u úw mogelijkheden ontdekt die van uw huidige of nieuwbouwwoning uw toekomstbestendige droomhuis maken. Met fors lagere energielasten, een gezond binnenklimaat, meer wooncomfort en goed voor het milieu. Alleen maar winst dus. En uiteraard hoort u er hoe dit financieel het beste mogelijk te maken. Wat wilt u nog meer?

Kom naar onze stand 3.132 en wij presenteren u ons collectief van zelfstandige kwaliteitsinstallateurs en de activiteiten van het garantiefonds.

De Woon Ideaal Beurs is dagelijks open van 10.00 – 18.00 uur.

U heeft € 4,50 p.p. korting via de online voorverkoop (t/m woensdag 20 februari) op de normale entree van € 16,50 p.p.
Kinderen t/m 12 jaar kunnen gratis mee.

Kijk voor meer informatie en een waanzinnig aanbod op de website van Woon Ideaalbeurs. Graag tot op de beurs.