Veilig werken aan zonnepanelen via RSS Roof

Veilig werken met RSS Roof Protection
Veilig werken met RSS Roof Protection

Het Zonzeker collectief werkt hard aan zinvolle samenwerkingen, die belangrijk zijn voor de branche, onze deelnemers en de klanten. Het inzetten op zonzekerheid is natuurlijk niet alleen de zekerheid bij faillissement, maar ook de borging van kwaliteit en de veiligheid van onze installateurs bij het uitvoeren van hun werk. Daarom hebben wij contact gelegd met RSS Roof Safety Systems. Dit bedrijf levert complete valbeveiligingssystemen, speciaal voor zonnepanelen installateurs. Een belangrijke zekerheid die wij als Zonzeker niet over het hoofd willen zien, daarom werken wij nu samen met RSS Roof Safety Systems.

Veilig werken = Zonzeker

Het installeren van zonnepanelen kan een onveilig beroep zijn, je staat in weer en wind op het dak, met risico op vallen en uitglijden, daarom is het erg belangrijk jezelf goed te beschermen. Gelukkig zijn er ook bedrijven die met slimme oplossingen dit probleem aanpakken, zodat jij als installateur veilig kan werken. Het systeem van RSS wordt op de rand van het dak gemonteerd, en beschermt de installateur tegen vallen. De systemen zijn eenvoudig te monteren en te demonteren, en garanderen jouw veiligheid als installateur, niet onbelangrijk!

Stichting Garantiefonds Zonzeker en RSS Roof Safety Systems zijn een partnerschap aangegaan, omdat wij  het belangrijk vinden dat onze installateurs veilig kunnen werken.

RSS ValbeveiligingDaarom krijgen deelnemende installateurs via ons nu een stevige korting op een valbeveiligingssysteem van RSS Roof.

Dit is natuurlijk weer een mooi voordeel voor onze deelnemende installateurs, en de klant heeft hier de winst dat hij gegarandeerd is van een veilige aanleg van zijn zonnepanelen installatie. Wil je meer weten over deze aantrekkelijke korting? Neem contact met ons op.

Meer weten over de systemen van RSS Roof? Neem een kijkje op hun website.

Wil je als installateur lid worden van Stichting Garantiefonds Zonzeker?

Dan ben je vanaf nu ook gegarandeerd tot veilig werken, door de slimme valbeveiliging, aanvullend op de onderstaande zekerheden die we al boden.

De zekerheden van Stichting Garantiefonds ZonZeker

De Zonzeker installateur kan zijn eigen identiteit handhaven, en toch op de zekerheden rekenen wat tot op heden voor een beperkte groep was weggelegd. Het collectief bundelt de kennis en waarborgt de garanties richting uw klanten. Met een ZonZeker installateur zijn er nauwelijks nog argumenten te noemen om niet te kiezen voor een lokale ZonZeker installateur. Uw zekerheden op een rij:

    • Marktvergroting: Potentiële investeerders zullen eerder geneigd zijn te investeren in zonne-energie indien: De kwaliteit van de gebruikte producten gegarandeerd goed is; Risico’s op faillissement van de installateur zijn afgedekt; De bedrijfszekerheid opgerekt wordt naar 15 jaar.
    • Concurrentiepositie : Consumenten en MKB die tot op heden alleen in zee gingen met grotere installateurs kunnen nu veilig kiezen voor de kleine ZonZeker installateur. De drempel voor eigenaren die nog twijfelden over de aanschaf van een installatie, is verder verlaagd.
    • Marketing : De stichting zal via nieuwsberichten en persberichten veel van zich laten horen. Er is veel contact met gemeenten die dit initiatief toejuichten, onze persberichten overnemen en over de stichting zullen publiceren. Uiteraard zal het collectief aan deelnemers zijn steentje hierin bijdragen via Social media door nieuwsberichten te delen. Dat alles zal leiden tot meer verkeer naar de website van Stichting Garantiefonds ZonZeker en haar deelnemers.
    • Collectieve kracht : Door de grote hoeveelheid kleine installateurs die eenzelfde productgroep hanteren en een uitgebreide dekking verlenen, kan eenvoudiger een samenwerking van gelijkgestemden gevormd worden. Denk bijvoorbeeld aan aanbestedingen, gezamenlijk inkopen, of gezamenlijk opdrachten uitvoere

Benieuwd geworden naar de voordelen van Zonzekerheid? Neem een kijkje op onze website.