Zonnepanelen kopen? De terugverdientijd is nu 5-6 jaar

Kies voor de zekerheid, kwaliteit en de flexibiliteit van een ZonZeker installateur!

Zonnepanelen zijn nog steeds een goede investering. U bespaart direct op uw energiekosten tot 25 jaar na aanschaf van uw zonnepanelen-installatie. De prijsdaling van panelen zorgen ook voor een verkorte terugverdientijd: u verdient uw investering in gemiddeld 5-6 jaar terug, terwijl uw zonnepanelen zo’n 25 jaar energie opwekken. U profiteert dus 19-20 jaar van gratis stroom. En met de zekerheden van het garantiefonds kunt u zorgeloos van uw installatie genieten.

Steeds meer zonnepanelenkopers kiezen voor garantiefonds ZonZeker. Zo voorkomt u vervelende risico’s zoals het faillissement van uw installateur of een lager rendement van uw zonnepanelen-installatie. Garantiefonds ZonZeker biedt u meer zekerheid over een erkende en vakbekwame installateur, zonnepanelen van goede kwaliteit en een optimaal rendement van uw installatie.

 

De zekerheden van garantiefonds ZonZeker

Waarom u kiest voor ZonZeker

De zekerheden waar u op kunt rekenen:

Bij faillissement van uw installateur loopt uw aanbetaling geen gevaar en worden de werkzaamheden overgenomen.

Volledige bedrijfszekerheid van uw zonnepanelen-installatie tot 15 jaar met onze certificaten.

Service die verder gaat dan 9 tot 5; een afspraak buiten werktijden is doorgaans geen probleem.

Een SGZZ-installateur werkt uitsluitend met kwaliteitsproducten voor het beste rendement van uw installatie.

Een SGZZ-installateur werkt alleen met kwaliteitsproducten die door de stichting getoetst zijn op de garantievoorwaarden.

Een Zonzeker installateur is gescreend door de stichting. U haalt een vakbekwame installateur in huis!

Bij een eventueel geschil staat u er niet alleen voor. Het garantiefonds bemiddelt en het oordeel richting de deelnemer is doorgaans bindend.

Kies vol vertrouwen voor een lokale deelnemer bij u in de buurt. U draagt zo bij aan duurzaam én lokaal ondernemen.

Zon. Energie. Zonder Zorgen

Met ZonZeker bent u verzekerd van een goed werkende zonnepanelen-installatie zodat u direct kunt besparen op uw energiekosten. Daarnaast haalt u een betrouwbare en vakbekwame installateur in huis en geniet u van de zekerheden die het garantiefonds u biedt. Schaft u uw zonnepanelen aan bij een aangesloten installateur? Dan kunt u straks zorgeloos genieten van uw zonnepanelen. Vraag meer informatie of maak een vrijblijvende afspraak met een ZonZeker installateur bij u in de buurt.