Stichting Garantiefonds ZonZeker is gestart!

Na maanden van voorbereiding is het zover. De oprichting van een uniek concept binnen de Solar Industrie, met de naam Stichting Garantiefonds Zonzeker.

Stichting Garantiefonds Zonzeker is opgericht vanuit de overtuiging dat kleine installateurs in een collectief veel meer kunnen bieden dan elke andere individuele installateur.  Dat deze stichting een schot in de roos is blijkt uit de directe deelname van 5 deelnemers nog voordat de stichting het levenslicht zag, waardoor direct honderden jaren ervaring in het collectief is ingebracht. De deelnemers zijn : Zonnepanelen Vlaardingen, Imholz Zonnepanelen (Abbenbroek), Volt Montage (Vierpolders),  Alcaris (Vlaardingen) en Zonnepaneelverkoop.nl (Piershil).

Met en via de stichting kan dit collectief vergaande garanties bieden aan eigenaren van Zonne installaties, tegen een zeer lage vergoeding. Zekerheden waarvan iedereen dacht dat deze alleen door grote partijen geboden konden worden of door initiatieven waar grote vertrouwde namen achter staan. Bijvoorbeeld een voortzetting van uw service en garantiewerk bij faillissement van uw installateur. Of een volledige garantie op kosteloze service gedurende een periode van 15 jaar, zelfs als uw fabrieksgarantie minder dan 15 jaar is. Onze slogan: Zon.Energie. Zonder Zorgen

Installaties die door een ZonZeker installateur worden geplaatst, worden standaard voorzien van het ZonZeker Basis certificaat. Deze standaard dekking geeft u alle vooral zekerheid bij faillissement van uw installateur.

In overleg met de installateur kan gekozen worden voor maximale zekerheid door te kiezen voor het ZonZeker Extra certificaat. Dit certificaat biedt u aanvullende zekerheden zodat u daadwerkelijk 15 jaar zorgeloos kan genieten van uw investering.

Nieuwsgierig? Neem een kijkje op onze website: www.zonzekerzonderzorgen.nl. Hier vind u tevens informatie over onze installateurs, detail informatie over de certificaten en het aanvragen van certificaten.

Voor deelnemend installateurs biedt de stichting een diversiteit aan voordelen vanwege de unieke zekerheden die nu geboden kunnen worden. Zo heeft de Zoneker installateur een sterkere concurrentie positie,  vergoot hij zijn zichtbaarheid op de markt, en heeft de mogelijkheid om samen te werken met collega installateurs..

U ben een kleine installateur? Kijk op www.zonzekerzonderzorgen.nl voor meer informatie, of om u direct aan te melden als deelnemer!

De stichting tracht de kosten zo laag mogelijk te houden. Vandaar dat wij u verzoeken om uw vragen aan de stichting te stellen via het contactformulier op de website.