SGZZ te bezoeken op Solar Solutions International 2021

Op 28, 29 en 30 september 2021 is Stichting Garantiefonds ZonZeker te vinden als deelnemer aan de Solar Solutions International. Solar Solutions International is de grootste vakbeurs voor zonne-energie in Noordwest-Europa en daarmee de perfecte plek om een blik te werpen op de toekomst van deze mooie sector. Omdat duurzaam wonen steeds belangrijker wordt, geeft de beurs dit jaar extra veel informatie over energieopslag en ‘smart homes’. In Nederland hebben ruim 1,5 miljoen huishoudens al zonnepanelen op hun dak en de verwachting is dat dit aantal nog verder zal toenemen de komende jaren. Ook steeds meer bedrijven en instellingen zien de meerwaarde van zonnepanelen. Duurzaam wonen en werken wordt steeds belangrijker. De zonne-energiemarkt groeit daardoor op dit moment exponentieel.

Dit jaar vindt u als installateur niet alleen alle ontwikkelingen over zonnepanelen op de beurs, maar ook wordt er waardevolle informatie gegeven over innovaties, zoals energieopslag. Het zelf opslaan van energie heeft de toekomst! Zeker door de toenemende keuze voor elektrische auto’s en warmtepompen.

Beurs Solar Solutions 2021

Mogen wij u verwelkomen?

Wij zien ernaar uit u te ontvangen op stand K10 om u in een ongedwongen sfeer bij te praten over de nieuwste ontwikkelingen en de meerwaarde die Stichting Garantiefonds ZonZeker voor u als installateur biedt. Verkrijg uw ticket geheel gratis door u te registeren op de website van Solar Solutions met onze invitatiecode SGZONZEKER. Klik daarvoor op de blauwe button hieronder.

Let op: U krijgt toegang tot de beurs op vertoon van uw e-ticket, uw identiteitsbewijs en een geldige QR-code in de Coronacheck-app.

Openingstijden:
Dinsdag 28 september 2021: 10:00 – 18:00 uur
Woensdag 29 september 2021: 10:00 – 18:00 uur
Donderdag 30 september 2021: 10:00 – 17:00 uur

Locatie:
Expo Haarlemmermeer, Stelling 1, Vijfhuizen

Meer informatie:
https://www.solarsolutions.nl/