Samenwerking WoonWijzerWinkel

Logo WoonWijzerWinkel Samenwerking WoonWijzerWinkel en Stichting Garantiefonds ZonZeker gestart!

Met trots vermeldt Stichting Garantiefonds ZonZeker dat een samenwerking is gestart met WoonWijzerWinkel.
De stichting is in gesprekken met verschillende gemeenten en deelnemers gewezen op dit Energieloket, dat het officiële duurzame Energieloket is voor 24 gemeenten in de regio Rijnmond en Haaglanden. WoonWijzerWinkel beslaat het hele Gamma van duurzaam bouwen, waar uiteraard ook een prominente plaats ingenomen wordt door installaties waar door middel van Zon, elektriciteit opgewekt wordt (PV-installaties).

De samenwerking is gevonden op de volgende punten:

 • Collectieve aanbiedingen
  Samen met lokale installateurs die zijn aangesloten bij WoonWijzerWinkel en Stichting Garantiefonds ZonZeker zullen er regelmatige collectieve aanbiedingen gedaan worden in de regio waar de installateurs actief zijn.
 • Voorlichtingsavonden
  Organiseren van informatie bijeenkomsten, veelal ter ondersteuning van collectieve aanbiedingen die gedaan worden. De informatie avonden worden verzorgd door vakmannen die alles weten van PV-installaties en ervaring hebben met de montage en onderhoud. Hierbij zal er veel ruimte zijn om vragen te stellen.
 • Showroom
  De collectieve aanbiedingen zullen opgesteld worden in de WoonWijzerWinkel, zodat u de producten ook met eigen ogen kan aanschouwen voordat u tot aanschaf overgaat!

Met de Samenwerking WoonWijzerWinkel – Stichting Garantiefonds ZonZeker, zet de stichting weer een nieuwe stap in het realiseren van haar doelstelling: Het versterken van de positie van de kleine, lokale installateur in zijn regio.

De collectieve aanbiedingen worden nauwkeurig samengesteld door de lokale installateurs, WoonWijzerWinkel en Stichting Garantiefonds ZonZeker. Optimale zekerheid voor de consument, want een installatie die door een ZonZeker installateur geleverd wordt:

 • geeft u maximale zekerheid, een optimale service en een scherpe prijs;
 • geniet u van zekerheden in geval van faillissement van uw installateur op zowel de producten als de service, en zowel tijdens als na de montage;
 • bevat alleen kwalitatief hoogwaardige producten die goedgekeurd zijn door de stichting;
 • krijgt een doorgaans hoger service niveau. De kleine installateur is namelijk flexibeler, en een afspraak ‘s avonds bij u thuis zal bij een ZonZeker installateur nagenoeg nooit een probleem zijn;
 • heeft met al deze zekerheden, toch een prijs die u een extra zonnetje zullen bezorgen!

Laatste maar zeker niet het minste: Een installateur op de hoek van de straat, ofwel u maakt gebruik van lokaal ondernemerschap wat bevorderend is voor uw directe omgeving (denk aan werkgelegenheid, bestedingen, sponsorschap verenigingen, etc.)

Benieuwd naar wat de Samenwerking WoonWijzerWinkel en Stichting Garantiefonds ZonZeker voor u kan betekenen?

Neem een kijkje op: www.woonwijzerwinkel.nl of breng een bezoek aan de Showroom en laat u verrassen door alle duurzame ontwikkelingen in de bouwsector!
Alle informatie over stichting Garantiefonds ZonZeker, uw zekerheden en aangesloten deelnemers vindt u op: www.zonzekerzonderzorgen.nl