Nu via Zonzeker zonnepanelen opleidingen met korting!

BDA Logo
BDA biedt opleidingen tot zonnepanelen installateur

Zonzeker probeert op alle mogelijke manieren het collectief zo interessant mogelijk te maken voor zowel de deelnemers als de klant. Hiervoor leggen wij contacten met allerlei gerelateerde bedrijven. Zo ook BDA Opleidingen, de door de Overheid erkende opleider van gecertificeerde zonmonteurs en installatiebedrijven. BDA biedt diverse zonnepanelen opleidingen om kwalitatieve installaties af te leveren, o.a. een cursus tot ontwerp van zonnestroom systemen, een cursus om bouwkundig te monteren van zonnepanelen en een cursus installeren van zonnestroom systemen.

Opleidingen Zonnestroom van topkwaliteit!

Wij zijn kritisch naar onze installateurs en stellen stevige eisen aan het opleidingsniveau. De zonnestroom opleidingen van BDA dak en gevel opleidingen voldoen ruimschoots aan onze eisen, daarom mogen wij nu met trots melden dat Zonzeker nu samenwerkt met BDA. Deelnemers van het garantiefonds krijgen nu een aantrekkelijke korting van maar liefst 20% op de opleidingen zonne-energie.

DakinstallateurEen mooi rekenvoorbeeld: De Cursus Ontwerp zonnestroomsystemen van 3 dagen kost normaliter € 1.295,-, met de speciale Zonzeker korting slechts € 1.025,-.

Hiermee bieden we een mooi voordeel voor onze deelnemende installateurs, en de klant is verzekerd van een gedegen opleiding van de installateur!

Meer weten over het aanbod van BDA Dak & Gevel opleidingen? Neem een kijkje op hun website.

Wil je als installateur lid worden van Stichting Garantiefonds Zonzeker?

Dan ben je vanaf nu ook gegarandeerd tot voordelige opleidingen, aanvullend op de onderstaande zekerheden die we al boden.

De zekerheden van Stichting Garantiefonds ZonZeker

De Zonzeker installateur kan zijn eigen identiteit handhaven, en toch op de zekerheden rekenen wat tot op heden voor een beperkte groep was weggelegd. Het collectief bundelt de kennis en waarborgt de garanties richting uw klanten. Met een ZonZeker installateur zijn er nauwelijks nog argumenten te noemen om niet te kiezen voor een lokale ZonZeker installateur. Uw zekerheden op een rij:

    • Marktvergroting: Potentiële investeerders zullen eerder geneigd zijn te investeren in zonne-energie indien: De kwaliteit van de gebruikte producten gegarandeerd goed is; Risico’s op faillissement van de installateur zijn afgedekt; De bedrijfszekerheid opgerekt wordt naar 15 jaar.
    • Concurrentiepositie : Consumenten en MKB die tot op heden alleen in zee gingen met grotere installateurs kunnen nu veilig kiezen voor de kleine ZonZeker installateur. De drempel voor eigenaren die nog twijfelden over de aanschaf van een installatie, is verder verlaagd.
    • Marketing : De stichting zal via nieuwsberichten en persberichten veel van zich laten horen. Er is veel contact met gemeenten die dit initiatief toejuichten, onze persberichten overnemen en over de stichting zullen publiceren. Uiteraard zal het collectief aan deelnemers zijn steentje hierin bijdragen via Social media door nieuwsberichten te delen. Dat alles zal leiden tot meer verkeer naar de website van Stichting Garantiefonds ZonZeker en haar deelnemers.
    • Collectieve kracht : Door de grote hoeveelheid kleine installateurs die eenzelfde productgroep hanteren en een uitgebreide dekking verlenen, kan eenvoudiger een samenwerking van gelijkgestemden gevormd worden. Denk bijvoorbeeld aan  aanbestedingen, gezamenlijk inkopen, of gezamenlijk opdrachten uitvoere

Benieuwd geworden naar de voordelen van Zonzekerheid? Neem een kijkje op onze website.