Nieuwe partnership met Solar Monkey

Met trots presenteren wij onze nieuwe partnership!

Het is vanaf nu nóg aantrekkelijker om zonzeker installateur te zijn. Naast de al prachtige samenwerkingen met BDA opleidingen en RSS valbeveiliging, heb je als aangesloten installateur nu stevige voordelen bij Solar Monkey.

Software voor de solar branche

Als installateur ben je het liefst zo min mogelijk tijd kwijt aan administratie, klantbeheer en marketing. Zodat je kan focussen op wat belangrijk is: systemen installeren. Desondanks weet je dat het belangrijk is om deze zaken goed op orde te hebben. Solar Monkey neemt je van a tot z werk uit handen, door alle systemen te integreren: ontwerpen, verkopen en nazorg.

Zonzeker installateurs hebben nu 15% korting op alle pakketten van Solar Monkey!

Gaaf he! Wij zijn er in ieder geval heel erg blij mee! Naast deze uitzonderlijk hoge korting, houdt onze intensieve samenwerking ook in dat wij werken aan het koppelen van onze software met een api, waardoor de administratieve stuk voor de installateur nog verder wordt verlicht. In de toekomst hoef je nog slechts een vinkje aan te checken en alle administratie van de stichting is ook geregeld. Onze slogan is niet voor niets Zon. Energie. Zonder Zorgen. Want ontzorgen, daar  gaan wij voor!

Wil je meer weten over Solar Monkey? Bekijk dan even de sponsorpagina.

En ben je installateur en wil je ook van deze mooie korting genieten? Bekijk dan wat er nodig is om Zonzeker installateur te worden en meld je aan! Voor al onze reeds aangesloten installateurs: wij zullen contact met jullie opnemen om deze partnership met jullie door te nemen.