Nieuwe deelnemer Zonpa Solar

Nieuwe deelnemer Zonpa Solar

Het Garantiefonds verwelkomt Zonpa Solar uit Rotterdam: een zonnepanelen installateur die in 3 jaar uitgegroeid is tot een van de grootste installateurs in Nederland. Deze installateur maakt zonnepanelen-installaties bereikbaar voor iedereen met transparante prijzen en de mogelijkheid voor gespreide betaling.

Zorgeloze installatie

Zonpa Solar hecht waarde aan kwaliteit en service met transparante prijzen. Zo kan elke klant zorgeloos genieten van de aangeschafte zonnepanelen. Bij deze installateur zijn alle medewerkers volledig gecertificeerd en beschikken zij over alle NEN-certificaten om de klantbelofte waar te maken. Bovendien installeert Zonpa Solar elke aangeschafte zonnenpanelen-installatie al binnen 6 weken!

De zekerheden van Stichting Garantiefonds ZonZeker

Een greep uit de extra zekerheden die uw nieuwe deelnemer Zonpa Solar als ZonZeker installateur kan bieden:

  • Faillissement : Alle zekerheden die u genoot bij uw installateur worden bij faillissement volledig overgenomen door een andere (lokale) installateur die aangesloten is bij de stichting. Uw aanbetaling loopt geen enkel gevaar.
  • Flexibiliteit : Kleine installateurs weten doorgaans niet wat van negen tot vijf betekent. Kleine service vragen worden veelal met het dagelijkse werk ingepland. Lukt dat niet , dan is zijn afspraken buiten de reguliere werktijden doorgaans ook geen probleem.
  • Rendement : ZonZeker installaties bestaan uit vooraf geselecteerde producten, waardoor kwaliteit en rendement gegarandeerd kan worden door SGZZ en door uw installateur. Indien u kiest voor ZonZeker Extra wordt uw installatie na 5 tot 7 jaar volledig doorgemeten om er zeker van te zijn dat ook de daaropvolgende jaren de installatie optimaal functioneert.
  • Kwaliteit : Alle ervaring en kennis van de deelnemers komen samen in de zogenoemde Whitelist. Hierop staan alleen producten waar de deelnemers goed ervaringen mee hebben, en waarvan de stichting de garantievoorwaarden heeft getoetst. Honderden jaren ervaring van kleine installateurs komt samen in deze lijst, waarvan u direct de vruchten plukt.
  • Vakbekwaam : Iedere ZonZeker installateur is gescreend door de stichting op zowel administratief gebied als op vakbekwaamheid. De ZonZeker installateur heeft zijn vakbekwaamheid aan de stichting aangetoond door middel van zijn papieren en door een willekeurige controle bij oude klanten van de installateur. U bent er zeker van dat u een kwaliteit installateur in huis haalt!
  • Geschillen : Mocht u een geschil hebben met een van onze deelnemers, dan kan de stichting hierin bemiddelen. Oordeel van de stichting richting onze deelnemers is doorgaans bindend.

Het maatschappelijke voordeel

Er is nu geen noodzaak meer om te kiezen voor een groot installatie bedrijf. U kunt nu veilig kiezen voor de lokale installateur bij u om de hoek, mits deze uiteraard een deelnemer is aan het fonds. Een extra opsteker: u draagt hierdoor ook bij aan werkgelegenheid en saamhorigheid binnen uw regio! Wist u dat lokale verengingen nagenoeg alleen maar gesponsord worden door lokale bedrijven? U draagt hier indirect aan bij!

Meer weten

Lees hier alles over onze nieuwe deelnemer Zonpa Solar.

Benieuwd naar wat de stichting of een ZonZeker installateur voor u kan betekenen? Kijk dan eens rond op onze website!

Zonpa Solar - SGZZ