Nieuwe Deelnemer ODV Zonnepanelen

Nieuwe deelnemer ODV Zonnepanelen

De Stichting heeft er weer een nieuwe kwaliteitsinstallateur bij: ODV Zonnepanelen uit Zoetermeer. ODV werkt onder andere veel samen met woningbouwcoöperaties, waardoor ze al een behoorlijk geïnstalleerd vermogen hebben. Daarmee zetten ze hun stempel op de branche.

Het team van ODV bestaat uit ervaren installateurs en monteurs, waardoor ze wederom prima voldoen aan de stevige eisen die de stichting stelt aan haar leden. Zoals opleidingsniveau, werken met kwaliteitsproducten en voorzien zijn van de juiste certificeringen. U kunt dus altijd met een gerust hart voor ODV Zonnepanelen kiezen, wel zo ZonZeker.

Volledig gecertificeerd voor electrotechnische installaties.

ODV is REI en IBER gecertificeerd, wat betekent dat ze volledig gekwalificeerd zijn om aan electrotechnische installaties te werken. Ook heeft ODV Zonnepanelen een zegelbevoegdheid bij de netbeheerder, wat betekent dat ze ook groepenkasten mogen vervangen en aanpassen.

Snelle en flexibele service

Grote bedrijven huren over het algemeen installateurs in voor het plaatsten van zonnestroom systemen, meestal is het niet meer als een groot kantoor met mensen achter een pc. Veel hebben nooit op een dak gestaan en zijn het best getraind in hoe ze mensen te woord kunnen staan. Indien de eigenaar een garantie probleem heeft zal het grote bedrijf eerst de installateur moeten benaderen om deze garantie uit te laten voeren. Hier gaat kostbare tijd bij verloren waar de klant de dupe van is. Als er dan ook nog iets vervangen moet worden of als de installateur van het systeem er niet meer is word het helemaal een langdradig verhaal.

Met een zonzeker installateur, zoals deelnemer ODV Zonnepanelen, heeft u deze problemen niet. U staat direct in contact met de verantwoordelijke en deze zal snel en klantgericht het probleem op lossen. In geval dat de installateur failliet zou zijn neemt de eigenaar contact op met de stichting, deze zal dan een installateur aanwijzen die de garantie werkzaamheden zal uitvoeren. Op deze manier heeft de eigenaar de service van de kleine ondernemer en de zekerheid van een groot bedrijf.

De zekerheden van Stichting Garantiefonds ZonZeker

Een greep uit de extra zekerheden die uw nieuwe deelnemer ODV Zonnepanelen als Zonzeker installateur kan bieden:

  • Faillissement : Alle zekerheden die u genoot bij uw installateur worden bij faillissement volledig overgenomen door een andere (lokale) installateur die aangesloten is bij de stichting. Uw aanbetaling loopt geen enkel gevaar.
  • Flexibiliteit : Kleine installateurs weten doorgaans niet wat van negen tot vijf betekent. Kleine service vragen worden veelal met het dagelijkse werk ingepland. Lukt dat niet , dan is zijn afspraken buiten de reguliere werktijden doorgaans ook geen probleem.
  • Rendement : ZonZeker installaties bestaan uit vooraf geselecteerde producten, waardoor kwaliteit en rendement gegarandeerd kan worden door SGZZ en door uw installateur. Indien u kiest voor ZonZeker Extra wordt uw installatie na 5 tot 7 jaar volledig doorgemeten om er zeker van te zijn dat ook de daaropvolgende jaren de installatie optimaal functioneert.
  • Kwaliteit : Alle ervaring en kennis van de deelnemers komen samen in de zogenoemde Whitelist. Hierop staan alleen produkten waar de deelnemers goed ervaringen mee hebben, en waarvan de stichting de garantievoorwaarden heeft getoetst. Honderden jaren ervaring van kleine installateurs komt samen in deze lijst, waarvan u direct de vruchten plukt.
  • Vakbekwaam : Iedere Zonzeker installateur is gescreend door de stichting op zowel administratief gebied als op vakbekwaamheid. De ZonZeker installateur heeft zijn vakbekwaamheid aan de stichting aangetoond door middel van zijn papieren en door een willekeurige controle bij oude klanten van de installateur. U bent er zeker van dat u een kwaliteit installateur in huis haalt!
  • Geschillen : Mocht u een geschil hebben met een van onze deelnemers, dan kan de stichting hierin bemiddelen. Oordeel van de stichting richting onze deelnemers is doorgaans bindend.

Het maatschappelijke voordeel

Er is nu geen noodzaak meer om te kiezen voor een groot installatie bedrijf. U kunt nu veilig kiezen voor de lokale installateur bij u om de hoek, mits deze uiteraard een deelnemer is aan het fonds. Een extra opsteker: u draagt hierdoor ook bij aan werkgelegenheid en saamhorigheid binnen uw regio! Wist u dat lokale verengingen nagenoeg alleen maar gesponsord worden door lokale bedrijven? U draagt hier indirect aan bij!

Meer weten

Lees hier alles over onze nieuwe deelnemer ODV Zonnepanelen

Benieuwd naar wat de stichting of een ZonZeker installateur voor u kan betekenen? Kijk dan eens rond op onze website!