Nieuwe deelnemer Deno Service

Nieuwe deelnemer Deno Service

Het Garantiefonds verwelkomt Deno Service uit Ridderkerk: een zonnepanelen installateur die duurzame oplossingen biedt aan zowel particulieren als zakelijke klanten. De expertise van deze installateur strekt zich uit van nieuwbouw- en renovatieprojecten tot grootschalige energieoplossingen.

Zorgeloze installatie

Deno Service hecht waarde aan goede maatwerkoplossingen en betaalbaarheid van de oplossing om een naadloze overstap naar duurzame energie mogelijk te maken. Om elke klant van de meest complete informatie te voorzien met een vakkundig geplaatste zonnepanelen-installatie,  is een gespecialiseerd serviceteam beschikbaar.

De zekerheden van Stichting Garantiefonds ZonZeker

Een greep uit de extra zekerheden die uw nieuwe deelnemer Deno Service als ZonZeker installateur kan bieden:

  • Faillissement : Alle zekerheden die u genoot bij uw installateur worden bij faillissement volledig overgenomen door een andere (lokale) installateur die aangesloten is bij de stichting. Uw aanbetaling loopt geen enkel gevaar.
  • Flexibiliteit : Kleine installateurs weten doorgaans niet wat van negen tot vijf betekent. Kleine service vragen worden veelal met het dagelijkse werk ingepland. Lukt dat niet , dan is zijn afspraken buiten de reguliere werktijden doorgaans ook geen probleem.
  • Rendement : ZonZeker installaties bestaan uit vooraf geselecteerde producten, waardoor kwaliteit en rendement gegarandeerd kan worden door SGZZ en door uw installateur. Indien u kiest voor ZonZeker Extra wordt uw installatie na 5 tot 7 jaar volledig doorgemeten om er zeker van te zijn dat ook de daaropvolgende jaren de installatie optimaal functioneert.
  • Kwaliteit : Alle ervaring en kennis van de deelnemers komen samen in de zogenoemde Whitelist. Hierop staan alleen producten waar de deelnemers goed ervaringen mee hebben, en waarvan de stichting de garantievoorwaarden heeft getoetst. Honderden jaren ervaring van kleine installateurs komt samen in deze lijst, waarvan u direct de vruchten plukt.
  • Vakbekwaam : Iedere ZonZeker installateur is gescreend door de stichting op zowel administratief gebied als op vakbekwaamheid. De ZonZeker installateur heeft zijn vakbekwaamheid aan de stichting aangetoond door middel van zijn papieren en door een willekeurige controle bij oude klanten van de installateur. U bent er zeker van dat u een kwaliteit installateur in huis haalt!
  • Geschillen : Mocht u een geschil hebben met een van onze deelnemers, dan kan de stichting hierin bemiddelen. Oordeel van de stichting richting onze deelnemers is doorgaans bindend.

Het maatschappelijke voordeel

Er is nu geen noodzaak meer om te kiezen voor een groot installatie bedrijf. U kunt nu veilig kiezen voor de lokale installateur bij u om de hoek, mits deze uiteraard een deelnemer is aan het fonds. Een extra opsteker: u draagt hierdoor ook bij aan werkgelegenheid en saamhorigheid binnen uw regio! Wist u dat lokale verengingen nagenoeg alleen maar gesponsord worden door lokale bedrijven? U draagt hier indirect aan bij!

Meer weten

Lees hier alles over onze nieuwe deelnemer Deno Service.

Benieuwd naar wat de stichting of een ZonZeker installateur voor u kan betekenen? Kijk dan eens rond op onze website!

Deno Service - SGZZ