Zorgeloos genieten van uw zonnepanelen installatie

Stichting Garantiefonds ZonZeker is hét garantiefonds voor eigenaren van zonnepanelen

Denkt u na over het laten plaatsen van zonnepanelen? Een mooie en duurzame investering! Maar, voor welke partij kiest u? Consumenten kiezen veelal voor bekende grote installateurs van zonnepanelen. Kiezen voor de gevestigde en bekende namen geeft een gevoel van zekerheid, maar groter en bekender betekent niet altijd beter…

In een branche waar consumenten al gauw door het enorme aanbod verdwalen, schept Stichting Garantiefonds ZonZeker duidelijkheid en biedt bovendien verregaande zekerheden bij de aankoop van zonnepanelen. Stichting Garantiefonds ZonZeker bestaat uit een collectief van lokale en zelfstandige installateurs. Onze aangesloten installateurs bieden maximale zekerheden voor (toekomstige) eigenaren van zonnepanelen. Die zekerheden laten u zien dat de keuze voor een (lokale) zelfstandige installateur veel voordelen biedt. U krijgt hierdoor het beste van twee werelden: de servicegerichtheid van een zelfstandige installateur en de kracht en kennis van het gehele collectief! Zo kunt u zorgeloos genieten van uw investering.

Kiest u voor een installateur die is aangesloten bij Stichting Garantiefonds ZonZeker dan krijgt u standaard de Budgetdekking. Wilt u een aanvullende dekking voor uw installatie, dan kunt u kiezen voor de aanvullende certificaten ‘ZonZeker Basis’ of ‘ZonZeker Extra’.

Waarom kiezen voor SGZZ?

Faillissement

Bij faillissement van uw ZonZeker installateur worden de zekerheden overgenomen door een andere installateur.

Rendement

ZonZeker installaties bestaan uit vooraf goedgekeurde producten, waardoor kwaliteit en rendement gegarandeerd kan worden door uw installateur.

Kwaliteit

Op de whitelist van de stichting staan goedgekeurde producten welke door de installateur gebruikt worden. Zo bent u dus altijd verzekerd van kwaliteitsproducten.

Vakbekwaam

Iedere ZonZeker installateur is gescreend door de stichting op zowel administratief gebied als vakbekwaamheid. U bent er zeker van dat u een kwaliteit installateur in huis haalt!

Geschillen

Krijgt u onverhoopt te maken met een geschil met een ZonZeker deelnemer? Dan kan de stichting hierin bemiddelen om te zorgen voor een optimale uitkomst.

Maatschappelijk voordeel

U kunt kiezen voor een lokale installateur bij u om de hoek, met de zekerheden van een grote installateur. Daarmee stimuleert en ondersteunt u uw eigen regio! Win-Win!

Wat anderen van SGZZ vinden

Kies voor zekerheid,
Zon. Energie. Zonder zorgen.

Vind uw lokale Zonzeker-installateur