Nieuwe deelnemer WD Solar

WDSL - Logo .WD Solar is aangesloten bij Stichting Garantiefonds ZonZeker voor maximale zekerheid voor eigenaren van zonnepanelen

Stichting Garantiefonds ZonZeker meld trots de toetreding van de nieuwe deelnemer WD Solar.
WD Solar is reeds jarenlang een begrip in het Westland en omstreken. WD Solar biedt een totaalconcept waarbij zij u uitgebreid en vrijblijvend adviseren over de aanschaf van zonnepanelen. Door toe te treden tot Stichting Garantiefonds ZonZeker heeft WD Solar de mogelijkheid gecreëerd om nog meer zekerheden te bieden aan haar klanten.

Grote bedrijven huren over het algemeen installateurs in voor het plaatsten van zonnestroom systemen, meestal is het niet meer als een groot kantoor met mensen achter een pc. Veel hebben nooit op een dak gestaan en zijn het best getraind in hoe ze mensen te woord kunnen staan. Indien de eigenaar een garantie issue heeft zal het grote bedrijf eerst de installateur moeten benaderen om deze garantie uit te laten voeren. Hier gaat kostbare tijd bij verloren waar de klant de dupe van is. Als er dan ook nog iets vervangen moet worden of als de installateur van het systeem er niet meer is word het helemaal een langdradig verhaal.

Met een zon zeker installateur, zoals deelnemer WD Solar, heeft u deze problemen niet. U staat direct in contact met de verantwoordelijke en deze zal snel en klantgericht het probleem op lossen. In geval dat de installateur failliet zou zijn neemt de eigenaar contact op met de stichting, deze zal dan een installateur aanwijzen die de garantie werkzaamheden zal uitvoeren. Op deze manier heeft de eigenaar de service van de kleine ondernemer en de zekerheid van een groot bedrijf.

Een greep uit de extra zekerheden die uw nieuwe deelnemer WD Solar als  Zonzeker installateur kan bieden:

  • Faillissement : Alle zekerheden die u genoot bij uw installateur worden bij faillissement volledig overgenomen door een andere (lokale) installateur die aangesloten is bij de stichting. Uw aanbetaling loopt geen enkel gevaar.
  • Flexibiliteit : Kleine installateurs weten doorgaans niet wat van negen tot vijf betekent. Kleine service vragen worden veelal met het dagelijkse werk ingepland. Lukt dat niet , dan is zijn afspraken buiten de reguliere werktijden doorgaans ook geen probleem.
  • Rendement : ZonZeker installaties bestaan uit vooraf geselecteerde producten, waardoor kwaliteit en rendement gegarandeerd kan worden door SGZZ en door uw installateur. Indien u kiest voor ZonZeker Extra wordt uw installatie na 5 tot 7 jaar volledig doorgemeten om er zeker van te zijn dat ook de daaropvolgende jaren de installatie optimaal functioneert.
  • Kwaliteit : Alle ervaring en kennis van de deelnemers komen samen in de zogenoemde Whitelist. Hierop staan alleen produkten waar de deelnemers goed ervaringen mee hebben, en waarvan de stichting de garantievoorwaarden heeft getoetst. Honderden jaren ervaring van kleine installateurs komt samen in deze lijst, waarvan u direct de vruchten plukt.
  • Vakbekwaam : Iedere Zonzeker installateur is gescreend door de stichting op zowel administratief gebied als op vakbekwaamheid. De ZonZeker installateur heeft zijn vakbekwaamheid aan de stichting aangetoond door middel van zijn papieren en door een willekeurige controle bij oude klanten van de installateur. U bent er zeker van dat u een kwaliteit installateur in huis haalt!
  • Geschillen : Mocht u een geschil hebben met een van onze deelnemers, dan kan de stichting hierin bemiddelen. Oordeel van de stichting richting onze deelnemers is doorgaans bindend.
  • Maatschappelijk voordeel : Er is nu geen noodzaak meer om te kiezen voor een groot installatie bedrijf. U kunt nu veilig kiezen voor de lokale installateur bij u om de hoek, mits deze uiteraard een deelnemer is aan het fonds. Een extra opsteker: u draagt hierdoor ook bij aan werkgelegenheid en saamhorigheid binnen uw regio! Wist u dat lokale verengingen nagenoeg alleen maar gesponsord worden door lokale bedrijven? U draagt hier indirect aan bij!

 

Meer weten over onze nieuwe deelnemer WD Solar? Bekijk hier het volledige profiel.
Benieuwd naar wat de stichting of een ZonZeker installateur voor u kan betekenen? Neem een kijkje op onze site!