Wij vieren de Dag van de Duurzaamheid

SGZZ - Dakinstallateur

Vandaag, op 10-10 is door Urgenda uitgeroepen tot Dag van de Duurzaamheid. Een mooi initiatief om duurzame bedrijven en initiatieven in het zonnetje te zetten. Door het hele land worden activiteiten georganiseerd en laten duurzame bedrijven zien waar zij mee bezig zijn. Daar doen wij natuurlijk graag aan mee, door onze deelnemers in het zonnetje te zetten!

 

 Duurzame Deelnemers

logo's installateurs
Stichting Garantiefonds Zonzeker telt inmiddels 9 installateurs, allemaal dragen ze bij aan een duurzame samenleving door hun expertise in zonne-energie. Deze kwaliteitsinstallateurs leggen door het hele land installaties aan, samen goed voor aardig wat mega wattpiek! Ze hebben allemaal hun eigen lijn van producten, kennis en expertise, deze krachten worden in het colllectief gebundeld, om zo samen in te staan voor U, de klant.

Duurzaamheid is niet alleen voor het milieu

Een visie op duurzaamheid is een samenspel tussen people-planet-profit, vaak zien we hiervan één of meerdere over het hoofd, terwijl het streven juist is naar balans. Een installateur die uw installatie plaatst is een samenspel van people, planet en profit. En om niet te vergeten, het behoud, onderhoud en nazorg van de installatie ook. Daarom is het garantiefonds zelf ook heel duurzaam! Zekerheden, borging en garanties zorgen namelijk voor het duurzaam afhandelen van uw installatie als er iets gebeurt.

Fijne dag van de duurzaamheid toegewenst! en wil je meer weten over ons collectief, of de deelnemende installateurs. Kijk op www.zonzekerzonderzorgen.nl