Zonpa Solar

Calandstraat 65
3125 BA SCHIEDAM

010 2378249
www.zonpasolar.nl
info@zonpa.nl

Zonpa Solar - SGZZ
Zonpa Solar Projecten
Zonpa Solar Projecten
Zonpa Solar Projecten

Zonpa Solar

Zonpa Solar is gevestigd in Rotterdam. In de afgelopen 3 jaar is Zonpa uitgegroeid tot een van de grootste zonnepanelenhandelaren en -installateurs van Nederland. Met transparante prijzen en goede service staan wij garant voor een zorgeloos installatietraject, vanaf het moment van aanschaf tot opbrengst!

Visie

Bij Zonpa Solar geloven we in kwaliteit en goede service. Daarom heeft u bij Zonpa altijd persoonlijk contact met een deskundige voor advies op maat. Het kiezen van een installateur kan uitdaging zijn. Dat begrijpen wij. Bij Zonpa kunt u rekenen op een professionele en betrouwbare installateur. Wij bieden u een goed werkende installatie die past bij uw situatie.

Daarnaast kunt u er ook voor kiezen om uw zonnepanelen-installatie in termijnen te betalen. Het aanschaffen van zonnepanelen wordt nu voor iedereen bereikbaar.

Expertise

De expertise van Zonpa Solar begint bij het uitbrengen van advies op maat tot het deskundig installeren van uw zonnepanelen-installatie. Alle 36 medewerkers zijn volledig gecertificeerd, inclusief alle NEN-certificaten en beschikken over een jarenlange ervaring in de montage van zonnepanelen-installaties.

Installatietraject

Op onze website kunt u zelf uw pakket samenstellen. Wij maken gebruik van vier verschillende omvormers en werken met drie merken zonnepanelen. Zo kunnen we voor iedere situatie de juiste combinatie samenstellen voor maximaal rendement!

Wilt u ween welke panelen of omvormer het beste bij uw situatie past? Laat u adviseren door een van onze adviseurs. Op de website kunt u een dakscan aanvragen waarna onze adviseurs zullen direct aan de slag gaan om u het beste voorstel aan te bieden. Na een gesprek met onze adviseur komen we langs voor de schouw om een goed inzicht te krijgen. Samen met u bespreken we het voorstel voor het legplan en alle te nemen stappen van de installatie.

Bij Zonpa Solar kunt u rekenen op een installatie binnen 6 weken.