Zonne-Expert

Huizerweg 24-i
1402 AB BUSSUM

+ 31 (0)35 – 20 11 727

www.zonne-expert.nl
contact@zonne-expert.nl

Zonne expert logo
Zonne expert project
Zonne expert project
Zonne expert project
Zonne expert project
Zonne expert project
Zonne expert project

Over Zonne-Expert

Zonne-Expert is gevestigd in Bussum. Wij zijn een regionaal werkend en dynamisch bedrijf. Het team bestaat uit enthousiaste en toegewijde specialisten.

Wij zijn volledig gecertificeerd, inclusief alle NEN-certificaten. Onze installateurs hebben jarenlange ervaring in de montage van zonnepanelen-systemen, van systemen op woonhuizen tot het plaatsen van grote systemen op bedrijfsgebouwen.

Daarnaast is Zonne-Expert gespecialiseerd in complexe opdrachten. Sommige woonhuizen en bedrijfsgebouwen vergen vergaande expertise om een optimaal rendement te halen uit het zonnesysteem. Wij vinden altijd een creatieve en voor u winstgevende oplossing.

Visie

Wij streven ernaar om voor de klant het hoogst haalbare rendement te realiseren. Of dit nu om een financieel, ideëel of duurzaam rendement gaat. Door de klant te benaderen met een open vizier en eerlijk te zijn over de bestaande producten en mogelijkheden waarbij alle voor- en nadelen eerlijk gewogen worden, komen we tot het beste advies voor de klant.

Tevreden klanten staan bij ons bovenaan ons verlanglijstje!

De klant staat bij ons altijd centraal omdat wij ons iedere dag realiseren dat het succes en de toekomst van ons bedrijf afhangt van 100% klanttevredenheid. Via onze tevreden klanten, zowel zakelijk als particulier krijgen wij veel nieuwe klanten. Onze klanten zijn onze beste reclame via familie, vrienden, bekenden en zakenrelaties.

Expertise

Door onze kennis van de markt, flexibiliteit en inkoopkracht, kunnen wij u altijd de beste en meest kostenefficiënte oplossing bieden in uw specifieke situatie.

Wij houden de ontwikkelingen in de zonnemarkt nauwlettend in de gaten en zo profiteert u altijd van de best mogelijke oplossingen. Daarnaast zijn wij bij de keuze van onze installaties op geen enkele wijze afhankelijk van producenten of leveranciers.

Dat betekent dat u altijd de voor u meest rendabele oplossing krijgt. Daarnaast worden onze klanten volledig ontzorgd en begeleiden we gratis uw btw-teruggave en de zakelijke aanvraag van subsidies.

Traject

Voordat u met ons in zee gaat, zorgen wij ervoor dat u tijdens een (kosteloze) schouw inzicht krijgt in alle te installeren onderdelen. Samen nemen we alle stappen van de installatie door en in overleg met u bespreken we het legplan, de plaats van de omvormer, het kabeltraject en de aanpassingen in de meterkast. Zo zorgen wij ervoor dat u vooraf precies weet wat er gebeurt en wordt u nooit geconfronteerd met verrassingen achteraf. U ontvangt een heldere en volledig gespecificeerde offerte waarin exact onze gemaakte afspraken worden weergegeven. Na uw akkoord kunnen we altijd binnen 3 weken uw systeem installeren. En tot slot: omdat wij overtuigd zijn van de kwaliteit van ons werk, vragen wij nimmer om een aanbetaling. U voldoet de nota pas als u tevreden bent met de oplevering van uw systeem.