Vanben B.V.

Hazenkoog 10 S
1822 BS Alkmaar

+ 31 (0)6 – 12 39 99 05
+31 (0)72 – 75 01 256

www.vanben.nl
info@vanben.nl

Logo Vanben
Vanben project zonnepanelen
Vanben project zonnepanelen
Vanben project zonnepanelen

Vanben B.V.

Vanben is sinds 2012 actief in de zonne-energie branche. We hebben door de jaren heen veel technische uitdagende projecten gerealiseerd en daarom hebben we een uitgebreide kennis en ervaring van de zonne-energie opgebouwd. Daarnaast hanteren we zeer scherpe prijzen omdat wij zelf de installaties uitvoeren. De meeste aanbieders van zonnepanelen op internet besteed het installeren van de zonnepanelen uit aan derden. Wij voeren ook projecten uit waar anderen niet aan willen beginnen. Op deze manier wilt Vanben haar bijdrage leveren aan het verduurzamen van Nederland.

Vanben is een kleine onderneming met grote ambities die eerlijk en transparant is. Wij leveren zelf de panelen en installeren deze ook bij de klant. Bij Vanben staat de kwaliteit en veiligheid van de geplaatst installatie voorop. Wij zullen daarom nooit een oplevering versnellen als dat afdoet aan de kwaliteit en veiligheid.

Al onze medewerkers die worden ingezet voor de installatie bij jouw thuis zijn VCA-gecertificeerd en beschikken over de benodigde NEN-certificeringen. Met 8 jaar ervaring in de elektrotechnische installaties en 6 jaar in de zonnepanelen-systemen hebben we een stevige fundering neergelegd om onze klanten van onze service te voorzien.

Vanben staat voor:

  • Kwalitateit
  • Deskundigheid
  • Betouwbaar
  • Goede service en nazorg