Opgewekt BV

Industrieweg 88
2712 LC Zoetermeer

070 221 0050
www.opgewekt-energie.net
info@opgewekt-energie.net

OGWK - Logo . Deelnemer Opgewekt BV is aangesloten bij Stichting Garantiefonds ZonZeker voor maximale zekerheid voor eigenaren van zonnepanelen
Opgewekt BV Projectfoto
Opgewekt BV Projectfoto
Opgewekt BV Projectfoto

Opgewekt BV

Opgewekt bv in Den Haag is opgericht in 2013 en is volledige gespecialiseerd in zonne-energie. Kwaliteit, service en een eerlijk advies staan bij ons hoog in het vaandel. Het bedrijf is opgericht door Rob van der Hulst en Mark Pellemans. Rob is de projectmanager bij Opgewekt. Hij heeft een technische en bouwkundige achtergrond en heeft 26 jaar ervaring in project ontwikkeling waarvan de laatste 7 jaar in pv systemen. Mark verzorgt de algehele bedrijfsvoering zoals de inkoop en de administratie. Opgewekt heeft een aantal teams die voor hun de installaties verzorgen.

Met behulp van onder andere de computer software van SolarMonkey ontworpen door de TU Delft, ontwerpen wij de lay-out van de zonne-energie systemen en berekenen wij nauwkeurig de opbrengst van uw systeem. De software houdt namelijk rekening met zoninstraling op locatie, gekozen materialen en een geavanceerde analyse van de schaduw op basis van Lidar 3D data. Alle installaties worden vakkundig uitgevoerd volgens de NEN1010 normen.
Met Opgewekt kiest u voor een betrouwbare partner in duurzame energie die alleen A-kwaliteit producten verkoopt. U betaalt u bij ons nooit ‘meerwerkkosten’. De prijs in de offerte is de eindprijs. Wij vragen geen aanbetaling.(tot €20.000,-). U betaalt u pas nadat de installatie werkend is opgeleverd.

Opgewekt is gevestigd in Den Haag en heeft een showroom bij het kantoor. Kom gerust eens langs voor een vrijblijvend gesprek en advies. Mocht u liever een afspraak maken bij u op locatie dan kan dat natuurlijk ook. Bel ons dan op 070-2210050 of mail ons via info@opgewekt-energie.net.
Meer weten over Opgewekt bv? Neem een kijkje op www.opgewekt-energie.net