GewoonZon

Stelmakerstraat 13J
9403 VB Assen

www.gewoonzon.nl
info@gewoonzon.nl

Roy Westera
+ 31 (0)6 – 28 25 73 37

Stefan Oosting
+ 31 (0)6 – 46 99 36 50

GewoonZon logo
GewoonZon zonnepanelen plaatsen project 2
GewoonZon project zonnepanelen plaatsen in Assen Drenthe
GewoonZon project zonnepanelen plaatsen op golfdak
GewoonZon zonnepanelen plaatsen project
GewoonZon zonnepanelen plaatsen Leek

GewoonZon, Professioneel voor uw zonnepaneel 

GewoonZon is gevestigd in Assen. Door de centrale ligging in het noorden zijn wij in staat om u snel en vakkundig van dienst te kunnen zijn in met name Drenthe, Groningen en Friesland. Al onze mensen zijn VCA gecertificeerd, beschikken over de benodigde NEN-certificeringen en de nodige praktijkervaring om altijd een oplossing te kunnen voorstellen. 

Van offerte tot onderhoud 

Wij streven ernaar om u als klant compleet te ontzorgen. De prijzen genoemd in onze offertes zijn inclusief btw-teruggave service en alle materialen. Geen verrassingen achteraf. Na ontvangst van een aanvraag nemen wij telefonisch in hoofdlijnen uw wensen met u door. In de meeste gevallen is het voor zowel u als ons het fijnste als wij na akkoord van de offerte langskomen voor een schouw. 

Door middel van deze schouw lopen we samen alle stappen door, zodat bijvoorbeeld de plek van de omvormer, het legplan en het kabeltraject compleet duidelijk is. 

Van elke installatie die wij doen, wordt een verslag gemaakt met foto’s van alle stappen. Dit is onze waarborg voor kwaliteit en u kunt te allen tijde zien dat wij doen wat er is afgesproken.