Zorgeloos genieten van uw zonnepanelen installatie

Stichting Garantiefonds ZonZeker is hét garantiefonds voor eigenaren van zonnepanelen én installateurs

Stichting Garantiefonds ZonZeker is een collectief van zelfstandige installateurs. Zelfstandige installateurs zullen altijd bovengemiddeld servicegericht zijn, omdat hun inkomsten hier direct van afhangen. Met een ZonZeker installateur krijgt u het beste van 2 werelden, namelijk de servicegerichtheid van een zelfstandige installateur, en de kracht en kennis voor het verstrekken van garanties en zekerheden van het gehele collectief!

Waarom ZonZeker?!

Faillissement

Bij faillissement van uw ZonZeker installateur worden de zekerheden overgenomen door een andere installateur.

Rendement

ZonZeker installaties bestaan uit vooraf goedgekeurde producten, waardoor kwaliteit en rendement gegarandeerd kan worden door uw installateur.

Kwaliteit

Op de whitelist van de stichting staan goedgekeurde producten welke door de installateur gebruikt worden. Zo bent u dus altijd verzekerd van kwaliteitsproducten.

Vakbekwaam

Iedere ZonZeker installateur is gescreend door de stichting op zowel administratief gebied als vakbekwaamheid. U bent er zeker van dat u een kwaliteitsinstallateur in huis haalt!

Geschillen

Krijgt u onverhoopt te maken met een geschil met een ZonZeker deelnemer? Dan kan de stichting hierin bemiddelen om te zorgen voor een optimale uitkomst.

Maatschappelijk voordeel

U kunt kiezen voor een lokale installateur bij u om de hoek, met de zekerheden van een grote installateur. Daarmee stimuleert en ondersteunt u uw eigen regio! Win-Win!

Vindt nu een Zonzeker installateur

      Wat anderen van SGZZ vinden

      Wilt u de vakbeurs Solar Solutions bijwonen? Gebruik onze invitatiecode!

      Solar Solutions 2020 deelname Stichting Garantiefonds ZonZeker