Stichting Garantiefonds ZonZeker start unieke samenwerking met BuyRely

SGZZ - logo zonzeker liggend RGB                                             

De stichting vermeld trots dat een samenwerking is gestart met BuyRely. BuyRely biedt een uniek concept binnen de Nederlandse grenzen, waarmee aanbetalingen op  zonnepanelen eenvoudig en veilig gedaan kunnen worden zonder enig risico voor de toekomstige eigenaar en de groothandel. Zon. Energie. Zonder Zorgen.
De stichting biedt reeds een aanbetalingsgarantie aan de eigenaren van maximaal 10%. Mocht dit onvoldoende zijn voor de installateur om bijvoorbeeld grotere projecten te financieren, dan kan een beroep gedaan worden op de diensten van BuyRely.
Installateurs van Stichting Garantiefonds ZonZeker kunnen de komende maanden kosteloos gebruik maken van deze dienst. Ook na de introductie periode zijn zij ervan verzekerd dat ze een lager tarief betalen dan andere installateurs!
De service wordt volledig aangeboden door BuyRely waar een grote Nederlandse bank achter staat. De service is volledig geautomatiseerd, waarbij deelnemende partijen zekerheid hebben dat hun betaling vrijgegeven wordt zodra de dienst is geleverd. De dienst wordt inmiddels door meerdere groothandels in zonnepanelen ondersteund.
Meer weten? Neem een kijkje op de website van BuyRely!

Zon.Energie.Zonder Zorgen, daar staat Stichting Garantiefonds ZonZeker voor. Meer weten over de stichting? Kijk op onze site: www.zonzekerzonderzorgen.nl.