Stichting Garantiefonds op Solar Solutions 2019

Solar Solutions Int. is de grootste zonne-energie vakbeurs van de Benelux. Na het succes van de beurs vorig jaar, zullen we dit jaar weer met een stand het garantiefonds zichtbaarheid geven. Dit jaar is de beurs maar liefst 3 dagen, van dinsdag 19 maart t/m donderdag 21 maart van 10.00 tot 18.00.

Je krijgt wederom de kans om kennis te maken met het kernteam van de stichting en enkele installateurs. Wij presenteren het collectief zonzeker en kunnen u alles vertellen over de mogelijkheden voor installateurs.

Over Solar Solutions

Tijd om er even tussenuit te gaan; een relaxed én efficiënt werkdagje bij de grootste zonne-energie vakbeurs van Noordwest-Europa: ‘Solar Solutions International’!

En om uw werk makkelijker te maken, is de hele zonne-energiemarkt gedurende drie dagen op één plek voor u verzameld, samen met de grootste vakbeurs van de Benelux voor duurzame klimaattechnieken: ‘Duurzaam Verwarmd’. Twee vakbeurzen in één beursbezoek, want zonne-energie en elektrisch verwarmen, koelen en ventileren is dé gouden combi van de toekomst. Dat bespaart een hoop zoekwerk, losse afspraken en natuurlijk zeeën van uw tijd.

Kom je ons een bezoek brengen?
Via Zonzeker kun je nu gratis naar de beurs! Hiervoor ga je naar de registratie pagina van Solar Solutions en vul je de code 19TICKET554  in. Wij zien je graag terug op onze stand V3.3