Nieuwe Deelnemer Hemstra Duurzaam Energie Beheer

Hemstra Duurzaam Energie Beheer

Hemstra is een nieuw installatiebedrijf in het hoge noorden, én de nieuwste deelnemer van ons garantiefonds. De neven en werkpartners Raymond Hemstra en Arno van Hiel zijn de drijvende kracht achter Hemstra Duurzaam Energie Beheer.

Na een jarenlange samenwerking in de installatietechniek, hebben ze zich laten omscholen tot specialisten in zonne-energie. Raymond en Arno werken volgens de kwaliteitsnormen van het garantiefonds, en zijn dus met recht een kwaliteitsinstallateur te noemen. Woont u in omgeving Friesland? Dan kunt u dus met een gerust hart kiezen voor Hemstra, via Zonzeker heeft u de extra zekerheden en dekkingen die u zoekt, en een installateur bij u in de regio.

Ook een installateur in uw regio

Met de toetreding van Hemstra komen we weer een stap dichter bij ons doel: in elk deel van Nederland een Zonzeker installateur. Zo kunnen we u altijd de garantie geven op een lokale installateur, ook bij u in de regio.

Snelle en flexibele service

Grote bedrijven huren over het algemeen installateurs in voor het plaatsten van zonnestroom systemen, meestal is het niet meer als een groot kantoor met mensen achter een pc. Veel hebben nooit op een dak gestaan en zijn het best getraind in hoe ze mensen te woord kunnen staan. Indien de eigenaar een garantie probleem heeft zal het grote bedrijf eerst de installateur moeten benaderen om deze garantie uit te laten voeren. Hier gaat kostbare tijd bij verloren waar de klant de dupe van is. Als er dan ook nog iets vervangen moet worden of als de installateur van het systeem er niet meer is word het helemaal een langdradig verhaal.

Met een zonzeker installateur, zoals deelnemer Hemstra Duurzaam Energie Beheer, heeft u deze problemen niet. U staat direct in contact met de verantwoordelijke en deze zal snel en klantgericht het probleem op lossen. In geval dat de installateur failliet zou zijn neemt de eigenaar contact op met de stichting, deze zal dan een installateur aanwijzen die de garantie werkzaamheden zal uitvoeren. Op deze manier heeft de eigenaar de service van de kleine ondernemer en de zekerheid van een groot bedrijf.

De zekerheden van Stichting Garantiefonds ZonZeker

Een greep uit de extra zekerheden die uw nieuwe deelnemer Hemstra Duurzaam Energie Beheer als Zonzeker installateur kan bieden:

  • Faillissement : Alle zekerheden die u genoot bij uw installateur worden bij faillissement volledig overgenomen door een andere (lokale) installateur die aangesloten is bij de stichting. Uw aanbetaling loopt geen enkel gevaar.
  • Flexibiliteit : Kleine installateurs weten doorgaans niet wat van negen tot vijf betekent. Kleine service vragen worden veelal met het dagelijkse werk ingepland. Lukt dat niet , dan is zijn afspraken buiten de reguliere werktijden doorgaans ook geen probleem.
  • Rendement : ZonZeker installaties bestaan uit vooraf geselecteerde producten, waardoor kwaliteit en rendement gegarandeerd kan worden door SGZZ en door uw installateur. Indien u kiest voor ZonZeker Extra wordt uw installatie na 5 tot 7 jaar volledig doorgemeten om er zeker van te zijn dat ook de daaropvolgende jaren de installatie optimaal functioneert.
  • Kwaliteit : Alle ervaring en kennis van de deelnemers komen samen in de zogenoemde Whitelist. Hierop staan alleen produkten waar de deelnemers goed ervaringen mee hebben, en waarvan de stichting de garantievoorwaarden heeft getoetst. Honderden jaren ervaring van kleine installateurs komt samen in deze lijst, waarvan u direct de vruchten plukt.
  • Vakbekwaam : Iedere Zonzeker installateur is gescreend door de stichting op zowel administratief gebied als op vakbekwaamheid. De ZonZeker installateur heeft zijn vakbekwaamheid aan de stichting aangetoond door middel van zijn papieren en door een willekeurige controle bij oude klanten van de installateur. U bent er zeker van dat u een kwaliteit installateur in huis haalt!
  • Geschillen : Mocht u een geschil hebben met een van onze deelnemers, dan kan de stichting hierin bemiddelen. Oordeel van de stichting richting onze deelnemers is doorgaans bindend.

Het maatschappelijke voordeel

Er is nu geen noodzaak meer om te kiezen voor een groot installatie bedrijf. U kunt nu veilig kiezen voor de lokale installateur bij u om de hoek, mits deze uiteraard een deelnemer is aan het fonds. Een extra opsteker: u draagt hierdoor ook bij aan werkgelegenheid en saamhorigheid binnen uw regio! Wist u dat lokale verengingen nagenoeg alleen maar gesponsord worden door lokale bedrijven? U draagt hier indirect aan bij!

Meer weten

Lees hier alles over onze nieuwe deelnemer Hemstra Duurzaam Energie Beheer

Benieuwd naar wat de stichting of een ZonZeker installateur voor u kan betekenen? Kijk dan eens rond op onze website!