Nieuwe deelnemer Zongarant BV

Deelnemer Zongarant BV is aangesloten bij Stichting Garantiefonds ZonZeker voor maximale zekerheid voor eigenaren van zonnepanelen
Stichting Garantiefonds ZonZeker meldt trots de toetreding van de nieuwe deelnemer Zongarant BV.

Zongarant bv

Deelnemer Zongarant BV uit het Noord-Limburgse Venray is opgericht in 2012 door Theo van Berne en Pieter Wetterhahn. Theo heeft een bouwtechnische achtergrond en Pieter een commercieel/financiële achtergrond.

Met Zongarant richten ze zich op de markt voor duurzame energieopwekking, met name PV (zonnestroom), zonneboilers en warmtepompen. Samen met de klanten wordt gekeken naar de mogelijkheden om met de beschikbare financiële middelen een slimme investering te realiseren. Hierbij zal ook het subsidie traject en de financiering worden meegenomen. Daarbij heeft Zongarant BV ook veel aandacht voor het esthetische aspect van de oplossing.

Snelle en flexibele service

Met een ZonZeker installateur, zoals deelnemer Zongarant BV staat u direct in contact met de verantwoordelijke en deze zal snel en klantgericht handelen. In geval dat de installateur failliet zou zijn neemt de eigenaar contact op met de stichting. De stichting zal dan een installateur aanwijzen die de garantie werkzaamheden zal uitvoeren op kosten van de stichting. Op deze manier heeft de eigenaar de service van de kleine ondernemer en de zekerheid van een groot bedrijf!

De zekerheden van Stichting Garantiefonds ZonZeker

Een greep uit de extra zekerheden die uw nieuwe deelnemer Zongarant BV als  ZonZeker installateur kan bieden:

  • Faillissement : Alle zekerheden die u genoot bij uw installateur worden bij faillissement volledig overgenomen door een andere (lokale) installateur die aangesloten is bij de stichting. Uw aanbetaling loopt geen enkel gevaar.
  • Flexibiliteit : Kleine installateurs weten doorgaans niet wat van negen tot vijf betekent. Kleine service vragen worden veelal met het dagelijkse werk ingepland. Lukt dat niet , dan is een afspraak buiten de reguliere werktijd doorgaans ook geen probleem.
  • Rendement : ZonZeker installaties bestaan uit vooraf geselecteerde producten, waardoor kwaliteit en rendement gegarandeerd kan worden door SGZZ en door uw installateur. Indien u kiest voor ZonZeker Extra wordt uw installatie na 5 tot 7 jaar volledig doorgemeten om er zeker van te zijn dat ook de daaropvolgende jaren de installatie optimaal functioneert.
  • Kwaliteit : Alle ervaring en kennis van de deelnemers komen samen in de zogenoemde Whitelist. Hierop staan alleen producten waar de deelnemers goede ervaringen mee hebben. Producten met een beperkte garantie of service zult u hier niet terugvinden. Honderden jaren ervaring van kleine installateurs komt samen in deze lijst. Hier plukt u direct de vruchten van!
  • Vakbekwaam : Iedere ZonZeker installateur is gecontroleerd door de stichting op zowel administratief gebied als op vakbekwaamheid. De ZonZeker installateur heeft zijn vakbekwaamheid aangetoond door middel van zijn papieren. Tevens voert de stichting een willekeurige controle uit bij oude klanten van de installateur. U bent er zeker van dat u een kwaliteit installateur in huis haalt!
  • Geschillen : Mocht u een geschil hebben met een van onze deelnemers, dan kan de stichting hierin bemiddelen. Oordeel van de stichting richting onze deelnemers is doorgaans bindend.

Het maatschappelijke voordeel

Er is nu geen noodzaak meer om te kiezen voor een groot installatie bedrijf. U kunt nu veilig kiezen voor de lokale installateur bij u om de hoek, mits deze uiteraard een deelnemer is aan het fonds. Een extra opsteker: u draagt hierdoor ook bij aan werkgelegenheid en saamhorigheid binnen uw regio! Wist u dat lokale verenigingen nagenoeg alleen maar gesponsord worden door lokale bedrijven? U draagt hier indirect aan bij!

Meer weten?

Lees hier alles over onze nieuwe deelnemer Zongarant BV.
Benieuwd naar wat de stichting of een ZonZeker installateur voor u kan betekenen? Neem een kijkje op onze site!