Bezoek SGZZ op Solar Solutions International 2020 (VERPLAATST!)

Bezoek ons op Solar Solutions International

Vanwege de verspreiding van het nieuwe coronavirus (COVID-19) wordt vakbeurs Solar Solutions International verplaatst naar maandag 7 tot en met woensdag 9 september 2020. Reeds bestelde tickets blijven gewoon geldig.

Van dinsdag 17 tot en met donderdag 19 maart 2020 neemt Stichting Garantiefonds ZonZeker deel aan Solar Solutions International. De Expo Haarlemmermeer staat in het teken van alles omtrent zonne-energie. Loop over de Innovation Boulevard, de onafhankelijke tentoonstelling van baanbrekende innovaties, en betreedt Solar Solutions International, de grootste vakbeurs voor zonne-energie in Noordwest-Europa. Graag ontvangen wij u op stand K10 om u in een ongedwongen sfeer bij te praten.

Solar Solutions 2020

Nu de solar-markt volwassen is, wordt het tijd voor de volgende stap. Laat u voorlichten over thema’s als netcapaciteit, slimme producten en de toekomst van de salderingsregeling bij meer dan 100 gratis seminars, of werp een blik op de toekomst in het Smart Storage-paviljoen. Moedig uw favoriete team aan bij het Nederlands Kampioenschap Panelen Plaatsen of bezoek Duurzaam Verwarmd, de nationale vakbeurs voor duurzame klimaattechnieken, die gelijktijdig wordt gehouden.

Registreer nu gratis voor Solar Solutions International met onze invitatiecode 20SGZZ.

Openingstijden:
Dinsdag 17 maart: 10:00 – 18:00
Woensdag 18 maart: 10:00 – 18:00
Donderdag 19 maart: 10:00 – 17:00

Locatie:
Expo Haarlemmermeer, Stelling 1, Vijfhuizen

Meer informatie:
https://www.solarsolutions.nl/