Zonnekoning BV

Natriumweg 10A
3812 PV  AMERSFOORT

033 202 2290
www.zonnekoning.nl
info@zonnekoning.nl

zonnekoning logo
zonnekoning zonnepanelen 1
zonnekoning zonnepanelen 2
zonnekoning zonnepanelen 3

Een duurzame energievoorziening voor iedereen!

Zonnekoning BV is specialist op het gebied van zonnepanelen. Samen met onze leveranciers, klanten en partners dragen wij bij aan het versnellen van de energietransitie en zorgen voor een schoner milieu voor volgende generaties. Zonnekoning maakt de keuze voor zonnestroom makkelijk en aantrekkelijk!

Zonnepanelen: goed voor het milieu én uw portemonnee!

Het zonlicht in Nederland is prima geschikt om zonnestroom op te wekken. Zonnepanelen zijn duurzaam, schoon en betrouwbaar. Zonnepanelen maken geen geluid en vergen nauwelijks onderhoud. U bent als particulier of bedrijf aan het juiste adres voor een zonnestroomsysteem op maat! Op onze website vindt u informatie over onze producten en complete systemen. Zonnepanelen leveren nu al voordeliger stroom dan het openbare net. Met zonnepanelen bent u direct gevrijwaard van stijgende energieprijzen. Zet ook uw stroomprijs vast tegen een zeer gunstig tarief voor minimaal 25 jaar!

Zonne-energie is onze passie!

Wij bestaan uit een team van professionals die zich samen op een ‘no-nonsense’ manier inzetten voor een duurzame energievoorziening voor zoveel mogelijk mensen. Wij bieden een volledig pakket van producten en diensten.
Bij de realisatie van onze opdrachten staat het leveren van maatwerk en optimale service voor onze klanten centraal. Bij onze aanvragen komen vraagstukken aan de orde die heel verschillend van aard zijn. Door onze jarenlange ervaring hebben wij inzicht in elke situatie. Wij gaan verder daar waar anderen stoppen en bieden voor elke klant oplossingen op maat! De succesfactoren van onze werkwijze liggen in het bundelen van kennis en vaardigheden en de samenwerking met onze klanten, leveranciers en partners.

Totaaloplossingen in Zonne-energie

Onze activiteiten zijn gericht op maximale kwaliteit en klanttevredenheid. Particulieren en bedrijven kunnen bij ons terecht voor advies, ontwerp, aanschaf en installatie van zonnepanelen systemen. Wij bieden totaaloplossingen op het gebied van zonne-energie en kenmerken ons door:

  • Hoge kwaliteit producten
  • Uitstekende service
  • Concurrerende prijsstelling