Zongarant BV

Merseloseweg 147
5801 CC Venray

0478 550028
www.zongarant.com
info@zongarant.com

Deelnemer Zongarant BV is aangesloten bij Stichting Garantiefonds ZonZeker voor maximale zekerheid voor eigenaren van zonnepanelen
Zongarant Projectfoto
Zongarant Projectfoto
Zongarant Projectfoto

Zongarant BV

Zongarant BV uit het Noord-Limburgse Venray is opgericht in 2012 door Theo van Berne en Pieter Wetterhahn. Theo heeft een bouwtechnische achtergrond en Pieter een commercieel/financiële achtergrond.2011 opgericht  in Venray door Theo van Berne en Pieter Wetterhahn en richt zich volledig op Zonne installaties.

Met Zongarant richten Theo en Pieter zich op de markt voor duurzame energieopwekking, met name PV (zonnestroom), zonneboilers en warmtepompen. Samen met de klanten wordt gekeken naar de mogelijkheden om met de beschikbare financiële middelen een slimme investering te realiseren, waarbij ook het subsidie traject en de financiering wordt meegenomen. Daarbij hebben we ook veel aandacht voor het esthetische aspect van de oplossing.

Eén aanspreekpunt

Behalve advies levert en installeert Zongarant BV in eigen beheer de gekozen oplossingen. De klant heeft dan ook maar één aanspreekpunt voor advies en garantie. Zongarant zorgt voor de opvolging en de afronding. De klanten van Zongarant bevinden zich in een straal van 40 km rondom Venray. De snelle opvolging van vragen en oplossing van problemen is daarmee gewaarborgd.

Naast de particuliere markt heeft Zongarant veel ervaring opgedaan bij verenigingen en appartementengebouwen, waar de energie afname en opwek toch vaak om een specifiek oplossing vraagt.

Kwaliteit en zekerheid

Zongarant heeft een SEI erkenning. Bovendien is het voor Zongarant van belang om aangesloten te zijn bij een garantiefonds om de klanten alle zekerheid te geven dat alle toezeggingen ook in de toekomst worden nagekomen. Want veelal zijn de installaties bedoeld om tien tot twintig jaar te functioneren en in die tijd kan er veel gebeuren. De aansluiting bij Stichting Garantiefonds ZonZeker is een extra zekerheid voor de klanten van Zongarant.

Bezoek ons

Zongarant BV beschikt over een showroom (Zandakker 24, Venray) waar in alle rust gekeken kan worden naar de materialen en de oplossingen en waar een gratis adviesgesprek altijd mogelijk is. Daarvoor is het maken van een afspraak gewenst via 06 51525286.