Schone Energie BV

Henricuskade 97
2497 NB Den Haag


www.schone-energiebv.nl
zonnepanelen@schone-energiebv.nl

schone-energie-logo

Schone Energie B.V.

Schone Energie B.V. heeft als missie om de drempel naar duurzame energiebronnen te verlagen. Hierbij richten wij ons voornamelijk op zonnepanelen en laadpalen.  Schone Energie B.V. levert zonnepanelen en laadpalen aan bedrijven en particulieren die graag voorop willen lopen met het verduurzamen van Nederland. Bij Schone Energie B.V. kunnen klanten terecht voor snel, duidelijk en helder advies.

Schone Energie B.V. is onderdeel van Adore Montage Zonnepanelen

De uitvoerende tak van zonnepanelen Adore Montage Zonnepanelen, heeft meer dan 11 jaar ervaring met het plaatsten van zonnepaneelsystemen in Nederland en België. “Met een uitvoerende capaciteit van 15.000 zonnepanelen per maand behoren wij tot de grootste montagebedrijf in zonnepanelen van Nederland en België.

Hoogwaardige zonne-energie systemen

Wij koppelen opdrachten van particulier- en bedrijfsmatige klanten aan een vast team van eigen VCA-gecertificeerde installateurs. Wij zijn daarnaast gespecialiseerd in het installeren van hoogwaardige zonne-energiesystemen voor zowel de particuliere als de zakelijke markt.
Alle installaties worden vakkundig uitgevoerd volgens de NEN1010 normen. Wij vragen geen aanbetaling.(tot €20.000,-). U betaalt u pas nadat de installatie werkend is opgeleverd.

Schone Energie B.V. is gevestigd in Den Haag. Kom gerust eens langs voor een vrijblijvend gesprek en advies.
Mocht u liever een afspraak maken bij u op locatie dan kan dat natuurlijk ook. Bel ons dan op 085-222 12 22 of mail ons zonnepanelen@schone-energiebv.nl

Meer weten over Schone Energie B.V. ? Neem een kijkje op onze website.