Hemstra Duurzaam Energie Beheer

Hemstra Duurzaam Energie Beheer

Nieuw-Amsterdamstraat 12
8921 LD Leeuwarden

06 37020877
www.hemstraduurzaamenergiebeheer.nl
info@hemstraduurzaamenergiebeheer.nl

Hemstra Duurzaam Energie Beheer

Wij zijn Raymond Hemstra en Arno van Hiel, neven en werkpartners voor het leven. Na beide school te hebben verlaten met een diploma elektromonteur op zak hebben wij al een lange werkrelatie. Eerst beide gewerkt in de bouwmarkt, daarna als monteur in de electro en vervolgens zijn we de uitdaging samen aangegaan als militair bij de luchtmacht. Toen zijn onze wegen kort gescheiden en vervolgens weer samen aan de slag gegaan in de installatie techniek op retail projecten door heel Nederland.

Een toekomst in de zonne-energie

2 jaar terug begon het bij ons te kriebelen om een onderneming te starten in de duurzame techniek, en zijn we gaan kijken wat voor ons het meeste trok en aansloot. De keuze is toen gevallen op zonne-energie. Om hier voldoende kennis en vaardigeheden in te krijgen hebben wij ons gecertificeerd als erkend zonnestroom-specialist en onze vakdisciplines
behaald bij BDA dak en gevel opleidingen. Vervolgens zijn wij aan de slag gegaan voor onze opdrachtgever Guidion en zonnepanelen gelegd voor hun partners Zelfstroom en Hallo stroom. Hier hebben we onze ervaring in de installatie techniek en de nieuwe behaalde vakdisciplines toegepast in het veld en er achter gekomen dat we er goed in zijn!
Na een fijne tijd en een hoop mooie installaties is het voor ons het moment de volgende stap te nemen. Wij willen onze eigen klanten en deze de service en ervaring bieden waar wij in geloven met de visie en producten waar wij voor staan.

Kiezen voor kwaliteit

Bij ons vindt u alleen SolarEdge oplossingen. Een bewuste keuze, de SolarEdge oplossing biedt grote voordelen ten opzichte van traditionele stringomvormers, micro omvormers of andere optimizer systemen. Wij installeren zonnepanelen met geintergeerde power optimizer van hoge kwaliteit van onze partners DMEGC en JaSolar. Verderzijn wij officieel installateur van de nieuwe generatie zonnepanelen die naast electriciteit ook warmte en warm tapwater leveren. Met volthera plug & play haalt u maximaal rendement uit uw dak!

Wij nodigen u graag uit op hemstraduurzaamenergiebeheer.nl om u zelf hiervan te overtuigen.
Wij zijn al overtuigd dat dit de beste oplossing is voor ons en onze klanten!