Green Energy Company

Flevolaan 19
1382 JX Weesp

088 – 999 1000
www.greenenergycompany.nl
info@greenenergycompany.nl

GECM - Logo .Green Energy Company is aangesloten bij Stichting Garantiefonds ZonZeker voor maximale zekerheid voor eigenaren van zonnepanelen
GECM projectfoto 1
GECM projectfoto 2
GECM Projectfoto 4

Green Energy Company

Wij staan voor duurzaam, milieuvriendelijk en besparen. Wij streven naar een toekomst met 100% duurzame energie door gebruik te maken van onuitputtelijke natuurelementen zoals de zon.

Onze Visie

Onze visie is dat alleen met duurzame energie de mensheid kan blijven voortbestaan. Immers, de fossiele brandstoffen raken uitgeput en zonder kan onze samenleving niet voortbestaan. Bovendien wordt door de CO2 uitstoot de broeikaswerking van onze dampkring alsmaar groter. Green Energy Company denkt en handelt vanuit duurzaamheid en richt zich daarom op energie die benut kan worden voor de lange termijn. Wij stimuleren mensen zoveel mogelijk gebruik te maken van de energiebronnen die de aarde ons biedt: zon, wind en water.

Onze Activiteiten

Onze kernactiviteit: Het advies, ontwerpen, leveren, inspecteren en onderhouden van zonnepanelen systemen die energie opwekken door zonlicht. Zonne-energie systemen worden door ons breed ingezet, zowel bij particulieren als bij bedrijven.

Meer weten over Green Energy Company? Neem een kijkje op de website!