Ecotec Solar

Touwslagerij 21
4762 AT  Zevenbergen

088 2054 100
www.ecotecsolar.eu
advies@ecotecsolar.eu

ecotec-zonzeker

Ecotec Solar

Met Ecotec Solar bent u verzekerd van de beste zonne-energie installaties. Wij zijn erkend Q.PARTNER van Q Cells waardoor wij rechtstreeks vanuit Duitsland bevoorraad worden, zonder tussenkomst van de groothandel. Hierdoor kennen wij aantrekkelijke condities die wij uiteraard aan onze klanten doorgeven. Ecotec Solar heeft inmiddels vele zonnepanelenprojecten gerealiseerd voor woningen, collectieven en bedrijven waarbij voor de bedrijven veelal gebruik is gemaakt van de SDE+ subsidie.

Ontzorgen van aanvraag tot oplevering

Tussen de eerste kennismaking en de uiteindelijke installatie zit een behoorlijk proces. Elke stap in dit proces nemen wij de klant uit handen. Het plan van aanpak, de dakscan, de rendementsberekening, het overzicht van de kosten, het aanvragen van de subsidie, de BTW teruggave, de financiering bij SVn Energiebespaarlening en het bij oplevering aanmelden van uw installatie regelen wij voor u. En alles leggen wij in heldere bewoordingen voor u uit.

Prestatiesterke zonnepanelen

Q Cells heeft zich als Duitse onderneming ontwikkeld tot een van de grootste producenten van prestatiesterke en opbrengstrijke zonnepanelen ter wereld. Dit komt o.a. door een sterke focus op de techniek van zonnepanelen met uitgebreid onderzoek naar zowel de zonnecellen, panelen als complete systemen.
Het internationale instituut Photon heeft in hun testlaboratoria meermalen aangetoond dat Q Cells solarmodules de hoogste zonne-output ter wereld hebben. Q Cells heeft al vele onderscheidingen toegekend gekregen voor hun duurzame zonnepanelen, één van de awards is de ‘Sustainable Energy Europe award’.

Met Ecotec bent u verzekerd van de beste kwaliteit zonne-energie installaties met een breed portfolio tegen aantrekkelijke condities en garanties. Wij ontzorgen u van aanvraag tot oplevering!

Bezoek onze website, of neem contact met ons op.

Ecotec Solar Team